Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Παρασκευή, 13/10/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Αφίξεις μονομπλόκ 300Β από την Canary Audio.




Αφίξεις μονομπλόκ 300Β από την Canary Audio.
2017/09/26, [δ.τ.]

Ο νεότερος στην σειρά των μονομπλόκ τελικών της Canary Audio, Μ350, μια σχεδίαση υψηλής ισχύος, αναμένεται από την Chameleon Audio και θα είναι διαθέσιμος για επίδειξη και πώληση, σύντομα. Όπως όλοι οι ενισχυτές της Canary, ο M350 είναι χειροποίητος και κατασκευάζεται στην έδρα της εταιρίας, στην Καλιφόρνια, με κορυφαία υλικά και πολύ προσεγμένα σασί. Το κύκλωμα βασίζεται σε δύο διπλοτριόδους 6SN7 για τα πρώτα στάδια του ενισχυτή και σε δύο ζευγάρια ταιριασμένων τριόδων άμεσης θέρμανσης 300Β ανά μονομπλόκ σε συνδεσμολογία push-pull.
Το αποτέλεσμα των παραπάνω, είναι ένας ενισχυτής ο οποίος αποδίδει 50Wrms σε φορτία 8 και 4Ω μέσω ενός μετασχηματιστή εξόδου ειδικά σχεδιασμένο από την Canary Audio για το συγκεκριμένο κύκλωμα. Αυτή η προσέγγιση οδηγεί σε μια σειρά από εντυπωσιακές επιδόσεις, τόσο ως προς την απόκριση συχνότητας (τα επίσημα χαρακτηριστικά δίνουν ±1dB σε ένα εύρος 10Hz-80kHz) όσο και ως προς τον θόρυβο (-81dB με αναφορά το 1W), ενώ και η παραμόρφωση διατηρείται σε εντελώς λογικά για το είδος της συσκευής επίπεδα (<0.2%). Custom είναι και ο μετασχηματιστής τροφοδοσίας.
Ο M350 διαθέτει μια single ended είσοδο για την σύνδεση με τον προενισχυτή (η ευαισθησία για πλήρη ισχύ είναι 750mV) και διαφορετικές λήψεις για την σύνδεση ηχείων με ονομαστικές αντιστάσεις 4 και 8Ω.
Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από την διαθεσιμότητα του M350 καθώς και για να τον ακούσετε, μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με την Chameleon Audio.

info: Chameleon Audio, τηλ.: 213-027.7796, http://www.chameleonracks.com/, http://www.canaryaudio.com/