Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη, 20/04/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Το νέο CD player της Bryston.


Το νέο CD player της Bryston.
2016/12/21, [δ.τ.]

Το BCD-3 παρουσιάστηκε στο τέλος της περασμένης χρονιάς και είναι η πρόταση της Bryston για όσους θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο μια μεγάλη συλλογή από CD και βασίζεται στην εμπειρία της εταιρίας από την σχεδίαση κορυφαίων ψηφιακών συσκευών όπως ο μετατροπέας d/a BDA-3.
Η συσκευή είναι συμβατή με CD και CDR και χρησιμοποιεί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Bryston, έναν κορυφαίας ποιότητας μηχανισμό ανάγνωσης του οποίου το σήμα οδηγείται σε ένα ζεύγος μετατροπέων d/a της AK (AKM4490). Τα συγκεκριμένα εξαρτήματα μπορούν να διαχειριστούν σήματα 32bit/384kHz, αλλά το δελτίο τύπου της εταιρίας δεν αναφέρει με σαφήνεια αν το ψηφιακό μέρος της συσκευής πραγματοποιεί upsampling και σε ποιο επίπεδο. Ο χρονισμός της συσκευής πραγματοποιείται από ένα κεντρικό master clock, αρχιτεκτονική που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για χαμηλό jitter και το στάδιο εξόδου είναι υλοποιημένο, κατά την συνήθεια της Bryston, με διακριτούς ημιαγωγούς σε τάξη Α. Το BCD-3 βασίζεται σε δύο ξεχωριστά τροφοδοτικά, ένα για το ψηφιακό και ένα για το αναλογικό μέρος.
Από πλευράς συνδέσεων, ο χρήστης έχει στη διάθεσή του single ended και balanced αναλογικές εξόδους καθώς και ψηφιακές εξόδους S/PDIF και AES/EBU, απομονωμένες μέσω μετασχηματιστών. Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί στο οικιακό δίκτυο και μέσω αυτού στο διαδίκτυο, αλλά μόνον για να πραγματοποιούνται αναβαθμίσεις του λογισμικού της. Η αισθητική του BCD-3 ακολουθεί τις γραμμές της νέας σειράς ενισχυτών της Bryston (Cubed) και το σασί θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, μαύρο και ασημί. Όπως όλα τα προϊόντα της εταιρίας, καλύπτεται από εγγύηση πέντε ετών.

info: Solid Foundation, τηλ.: 210-956.8738, http://www.solidfoundation.gr/, http://www.bryston.com/