Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 28/02/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα προϊόντα της Brik στην ελληνική αγορά.


Τα προϊόντα της Brik στην ελληνική αγορά.
2017/02/20, [δ.τ.]

H Brik κατασκευάζει μια ενδιαφέρουσα σειρά από συσκευές ήχου με κόμπακτ διαστάσεις, κατάλληλες για χρήση σε μικρά ή desktop ηχοσυστήματα, όπου ο χώρος που καταλαμβάνει το κάθε μηχάνημα αλλά και η προσεγμένη αισθητική παίζουν σημαντικό ρόλο.
Οι επιλογές της Brik σε ό,τι αφορά την δομή της σειράς, είναι αρκετά ισορροπημένες καθώς ο υποψήφιος αγοραστής θα βρει ένα πλήρες ψηφιακό “πακέτο”, το οποίο περιλαμβάνει μετατροπέα d/a (με δύο συμβατικές ψηφιακές εισόδους και θύρα USB), interface για ασύρματο streaming μέσω Bluetooth και μια συσκευή ειδική για πρόσβαση σε διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά δεν θα του λείψουν και οι αναλογικές λύσεις, όπως ο προενισχυτής phono (με δυνατότητα υποστήριξης κεφαλών MM και MC) ή ακόμη και ένας συμβατικός γραφικός ισοσταθμιστής δέκα περιοχών.
Σε ότι αφορά τους ενισχυτές, υπάρχουν δύο μοντέλα ολοκληρωμένου ενισχυτή, ο “απλός” και ο “Plus” με τρεις εισόδους στάθμης line (η μία με την μορφή mini-jack 3.5mm στην πρόσοψη), και δύο ενισχυτές ακουστικών από τους οποίους το μικρότερο μοντέλο (AP-24H) περιλαμβάνει και USB DAC με δυνατότητα χειρισμού streams μέχρι 24/192 (και διαθέτει ρυθμιστικά τονικότητας), ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο (AP-32H) περιλαμβάνει DAC συμβατό με streams 32bit/384kHz (μέσω USB) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί, επίσης, ως μετατροπέας A/D για την ψηφιοποίηση αναλογικών σημάτων με ανάλυση 24bit/384kHz και την δημιουργία αντίστοιχων αρχείων (μέσω σύνδεσης με υπολογιστή και με το κατάλληλο λογισμικό). Η εταιρία αναφέρει, μάλιστα, ότι είναι η πρώτη συσκευή του είδους της με αυτές τις επιδόσεις.
Για όποιον θέλει να δημιουργήσει ένα πλήρες σύστημα με συσκευές της Brik, η εταιρία προσφέρει, επίσης, ένα μικρό ρακ και ένα σύστημα ενοποίησης με υπολογιστή, καθώς επίσης και ένα κεντρικό τροφοδοτικό (Power Master) με πέντε συνολικά εξόδους DC για την απευθείας τροφοδοσία τους. Τα σασί που χρησιμοποιούνται έχουν πλάτος 140 χιλιοστά και ύψος 48, είναι, μάλιστα, διαθέσιμα σε δύο χρώματα, το φυσικό του αλουμινίου και σε μαύρο.
Τα προϊόντα της Brik εισάγονται στην ελληνική αγορά από την Ακουστική Κρήτης.

info: Ακουστική Κρήτης, τηλ.: 282-1097.508 (210-964.9420 για την Αθήνα), http://www.akoustiki-kritis.com/, http://www.brik-audio.com/