Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 06/03/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


P9 Signature: τα καλύτερα ακουστικά της Bowers & Wilkins.

P9 Signature: τα καλύτερα ακουστικά της Bowers & Wilkins.
2016/10/04, [δ.τ.]

Σχεδιασμένα από την ίδια ομάδα που βρίσκεται πίσω από το κορυφαίο ηχείο της εταιρίας, το 800 D3, τα P9 Signature είναι τα καλύτερα ακουστικά της B&W, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή. Είναι ένα μεγάλο over-ear σύστημα που βασίζεται στην εμπειρία του διάσημου κατασκευαστή σε θέματα ακουστικής συμπεριφοράς και αισθητικής.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εταιρία, ένα μέρος από την ιδιαίτερη ηχητική ταυτότητα των ακουστικών, οφείλεται στην τοποθέτηση των μονάδων μέσα στο κέλυφος τους, η οποία εξασφαλίζει μεγαλύτερη φυσικότητα. Ο ακροατής δέχεται την ακτινοβολία με τρόπο που προσομοιάζει την ακρόαση ηχείων και αυτό επιτρέπει στα P9 Signature να δημιουργούν μια καλή αίσθηση στερεοφωνικής εικόνας με βάθος και διαύγεια.
Ο μηχανισμός στήριξης των ακουστικών στο κεφάλι είναι απομονωμένος από τις μονάδες, με αποτέλεσμα να μεταφέρονται λιγότεροι κραδασμοί και παραμορφώσεις, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη άνεση. Τα μέρη και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των ακουστικών είναι ειδικά σχεδιασμένα για το συγκεκριμένο προϊόν, μια πρακτική που η B&W εφαρμόζει και στην κορυφαία σειρά ηχείων της, την “800”.
Τα δερμάτινα τμήματα είναι κατασκευασμένα από ιταλικό δέρμα (Saffiano) με ειδική κατεργασία που δίνει την συγκεκριμένη, χαρακτηριστική υφή και η απομόνωση του ακροατή εξασφαλίζεται από την χρήση ειδικού αφρώδους υλικού στα pads, το οποίο παίρνει το σχήμα του πτερυγίου του αυτιού. Ο σκελετός των ακουστικών είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο και διπλώνει ώστε να μεταφέρονται εύκολα. Στην ευκολία της μεταφοράς βοηθά και η θήκη (από αλκαντάρα). Τα ακουστικά συνοδεύονται από καλώδια υψηλής ποιότητας (για χρήση στο σπίτι ή με φορητές συσκευές) ενώ θα πρέπει να είναι ήδη διαθέσιμο και ένα καλώδια Lightning για χρήση με συσκευές της Apple.

info: Audio Veterans, τηλ.: 211-0121.616-7, http://audioveterans.gr/, http://www.bowers-wilkins.net/