Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη, 19/01/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Διαθέσιμη η ειδική έκδοση του Silver Night 300B της Audion.

Διαθέσιμη η ειδική έκδοση του Silver Night 300B της Audion.
2016/12/23, [δ.τ.]

Η ελληνική αντιπροσωπεία του γνωστού Βρετανού κατασκευαστή, μας ενημέρωσε ότι είναι διαθέσιμη η Special Edition του λαμπάτου τελικού Silver Night 300B. Περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικές αλλαγές σε θέματα αισθητικής καθώς και επεμβάσεις, σε επίπεδο υλικών στο εσωτερικό.
Σε ότι αφορά το σασί, η Audion ανέθεσε τη δουλειά στον σχεδιαστή Marko Schregardus, ο οποίος σεβάστηκε την γενική αισθητική της συσκευής και διατήρησε το κλασικό περίβλημα της εταιρίας, κατασκευασμένο από αλουμίνιο, προσέθεσε όμως μερικές “πινελιές”, όπως την έντονα ανακλαστική οριζόντια επιφάνεια, την χάραξη λεπτομερειών με το όνομα της Audion και τον τύπο της συσκευής στην πρόσοψη και στα καλύμματα των μετασχηματιστών, καθώς επίσης και την αλλαγή του ρυθμιστικού με ένα καλύτερο σε εμφάνιση και σε αίσθηση κατά την χρήση.
Φυσικά περισσότερο σημαντικές βελτιώσεις έχουν γίνει στο εσωτερικό του ενισχυτή. Εδώ, υπάρχουν αλλαγές σε ορισμένα υλικά (όπως στις μεγάλες αντιστάσεις ισχύος), στην καλωδίωση, η οποία έχει δομηθεί καλύτερα (με εντελώς διαχωρισμένες και βελτιστοποιημένες διαδρομές για το σήμα και τις υψηλές τάσεις) και βασίζεται, πλέον, σε ό,τι αφορά την μεταφορά του σήματος, σε μονόκλωνους αγωγούς από άργυρο.
Βελτιώσεις έχουν γίνει ακόμη στους ακροδέκτες σύνδεσης των ηχείων (οι οποίοι είναι “βαρύτεροι” και με χαμηλότερες απώλειες) καθώς επίσης και στους μετασχηματιστές εξόδου, οι οποίοι είναι ειδικά σχεδιασμένοι για την 300B.
O Silver Night 300B είναι ένας τριοδικός single ended τελικός ο οποίος μπορεί να αποδώσει 2x8W από μία 300B ανά κανάλι, χωρίς ανάδραση.

info: Velvet Audio, τηλ.: 210-922.4368, http://www.velvetaudiohiend.com/, http://www.audion.co.uk/