Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Παρασκευή, 31/03/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Αγοράζεις Audioengine; Έχεις Tidal...

Αγοράζεις Audioengine; Έχεις Tidal...
2017/03/23, [δ.τ.]

Αυτό προβλέπει η συνδυασμένη καμπάνια προώθησης που έχουν δημιουργήσει η Audioengine και τη Tidal, με βάση την οποία όσοι καταχωρήσουν αγορές προϊόντων της πρώτης μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δικαιούνται τρεις μήνες δωρεάν πρόσβαση στην audiophile υπηρεσία streaming.
Με βάση τα όσα αναφέρονται στο σχετικό δελτίο τύπου που λάβαμε από τον αντιπρόσωπο της Audioengine στην ελληνική αγορά, η περίοδος της προσφοράς ξεκινά από την 1η Απριλίου και επεκτείνεται μέχρι την 18η Ιουνίου. H προσφορά αφορά σε προϊόντα της Audioengine και περιλαμβάνει τα ηχεία (ενεργά, ασύρματα και παθητικά), τους μετατροπείς d/a και τους ενισχυτές με δυνατότητα ασύρματης/Bluetooth σύνδεσης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει όποιος θέλει να επωφεληθεί της προσφοράς είναι να καταχωρήσει την αγορά του (στοιχεία αγοραστή και αριθμό σειράς/τύπο της συσκευής) στην ειδική σελίδα της εταιρίας ώστε να του αποσταλεί ο σχετικός κωδικός από την Tidal. Η δωρεάν χρήση έχει διάρκεια 90 ημερών.
Η Tidal είναι μια υπηρεσία streaming μουσικών αρχείων, ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των φίλων του απαιτητικού ήχου επειδή το υλικό που προσφέρει δεν έχει υποστεί απωλεστική συμπίεση (η Tidal αποκαλεί αυτή την ιδιότητα “Master Quality”). Η υπηρεσία προσφέρει 64 εκατομμύρια τρακ μουσικής και 159 χιλιάδες βίντεο υψηλής ευκρίνειας και ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει dowloading των αρχείων ώστε να μπορεί να τα χρησιμοποιήσει και offline.

info: Audio Designer, τηλ.: 2310-329.232, http://www.audiodesigner.gr/, http://audioengineusa.com/, http://tidal.com/