Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 09/10/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


CanSouth 2017: Με επίκεντρο τα ακουστικά!

CanSouth 2017: Με επίκεντρο τα ακουστικά!
2017/10/03, [δ.τ.]

Το πρώτο CanSouth, ένα ημερήσιο αφιέρωμα στα ακουστικά, το mobile/personal audio και ό,τι σχετίζεται με αυτά πραγματοποιείται αυτό το Σάββατο, 14 Οκτωβρίου στους χώρους της South Sounds. Θα είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να δείτε από κοντά, να ακούσετε και να ενημερωθείτε γύρω από τις συσκευές που καθορίζουν μια νέα και ιδιαίτερα δραστήρια τάση στην αγορά των audiophile συσκευών.
Μπορείτε να επισκεφθείτε το CanSouth αυτό το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, από τις 11:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ. στο κατάστημα South Sounds (Δούσμανη 5, Γλυφάδα, 166 75) για να ακούσετε τα τελευταία μοντέλα ακουστικών των εταιρειών Audeze, Focal, Blue, Master & Dynamic, αλλά και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα ακουστικά της AR (Acoustic Research Hi-Fi) και της Ultrasone.
Μαζί με τα ακουστικά, θα υπάρχει πλήθος υποστηρικτικών συσκευών, όπως μετατροπείς d/a, φορητά/προσωπικά media players, ειδικά καλώδια για ακουστικά, audio servers και streamers, καλώδια σύνδεσης και τροφοδοσίας και φίλτρα ρεύματος, που θα τα συνοδεύουν και θα τα αναδεικνύουν. Ανάμεσα στις συσκευές που θα επιδειχθούν, θα είναι τα DAPs της AR (σε πρώτη παρουσίαση στην ελληνική αγορά), μετατροπείς d/a της Cayin, DAC/streamers και άλλες συσκευές των Aurender, AMR, Grace Design, iFI, M2Tech, Mytek, συστήματα τροφοδοσίας της Torus Power, καλώδια της Wireworld Cable Technology, με την λίστα να μακραίνει καθώς η ημέρα του CanSouth πλησιάζει, ενώ οι διοργανωτές έχουν υποσχεθεί και κάποιες εκπλήξεις!
Το SouthSounds είναι η έδρα της Audio Soul Ultra, του Ανέστη Κούλη και του Γιώργου Κοψαυτόπουλου οι οποίοι, στις αρχές της χρονιάς, ένωσαν τις δυνάμεις τους και διαθέτουν ένα πολύ ενδιαφέρον μπουκέτο κατασκευαστών, το οποίο περιλαμβάνει ονόματα όπως η Vienna Acoustics, η Aurender, η Audeze, η ViVa Audio, η AMR, η iFi, η Burson, η Joseph, η M2Tech, η VPI και η EMM Labs.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με το CanSouth μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους, στα τηλέφωνα του South Sounds/Audio Soul Ultra.

info: Audio Soul Ultra, τηλ.: 6945-468.789, 210-383.9399, http://audiosoulultra.gr/