Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη, 02/02/2015

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


C1C και C3C: Κεντρικά ηχεία από την ATC, στην σειρά Entry.

C1C και C3C: Κεντρικά ηχεία από την ATC, στην σειρά Entry.
2016/09/02, [δ.τ.]

Η σειρά Entry της ATC, στην οποία ανήκουν τα SCM7 και SCM11, απέκτησε δύο ηχεία, με κωδικούς C1C και C3C, κατάλληλα για χρήση στο κεντρικό κανάλι ενός πολυκαναλικού συστήματος, είτε αυτό χρησιμοποιείται σε εφαρμογές οικιακού κινηματογράφου είτε σε εφαρμογές “καθαρής” πολυκαναλικής μουσικής.
Τα ηχεία βασίζονται, όπως και τα υπόλοιπα της σειράς, στο νέο τουίτερ της ATC (SH25-76), το οποίο είναι τοποθετημένο μεταξύ δύο μονάδων μεσαίων/χαμηλών, επίσης της ATC, οι οποίες είναι παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιεί το αντίστοιχο ηχείο της εταιρίας που θα χρησιμοποιηθεί ως κυρίως. Έτσι, στην περίπτωση του C1C, οι μονάδες μεσαίων/χαμηλών είναι οι ίδιες με τις 125 χιλιοστών του SC7, με το χαρακτηριστικό μεγάλο μαλακό θόλο των 45 χιλιοστών), ενώ στην περίπτωση του C3C οι μονάδες είναι οι CLD των 150 χιλιοστών που χρησιμοποιούνται στο SCM11. Τα φίλτρα που χρησιμοποιούν τα νέα ηχεία προέρχονται από αυτά που η ATC έχει αναπτύξει για τα SCM7/11 και η εταιρία αναφέρει ότι η μεταβολή του μέτρου και της φάσης είναι ομαλή και τα κάνει εύκολα φορτία για ενισχυτές από 75 μέχρι 300W.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, η σειρά Entry της ATC, με την προσθήκη των δύο νέων μοντέλων, επιτρέπει την δημιουργία διαφορετικών συστημάτων πολυκαναλικού ήχου, ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Το σύστημα C1, όπως το προτείνει η εταιρία, περιλαμβάνει τέσσερα SCM7 (στον ρόλο των κυρίως και τον περιφερειακών ηχείων), ένα C1C και ένα υπογούφερ C1 Sub, ενώ το σύστημα C3 περιλαμβάνει δύο SCM11 (στον ρόλο των κυρίως ηχείων), δύο SCM7 (στον ρόλο των περιφερειακών) και το C3C, σε ένα “family friendly”, όπως το χαρακτηρίζουν οι Βρετανοί, πακέτο.
Η αισθητική των C1C και C3C είναι παρόμοια με αυτή των υπόλοιπων ηχείων της σειράς Entry, με υψηλής ποιότητας καμπίνες, εσωτερικά ενισχυμένες και φινιρισμένες με φυσικό ξύλο (cherry-wood ή black ash) και το νέο, χαρακτηριστικό προστατευτικό πλέγμα. Όπως και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της ATC, και τα C1C/C3C καλύπτονται από εγγύηση έξι ετών.

info: Location Sound, τηλ.: 210-364.6154-5, http://www.locationhiend.com/, http://www.atcloudspeakers.co.uk/