Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη, 23/02/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Προσθέστε streaming με το rPlay της Arcam.

Προσθέστε streaming με το rPlay της Arcam.
2017/01/25, [εταιρικό website]

Το rPlay είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά “r” της Arcam και απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν να προσθέσουν δυνατότητες streaming σε ένα συμβατικό οικιακό ηχοσύστημα. Η συσκευή επιτρέπει ασύρματες και ενσύρματες συνδέσεις, υποστηρίζει PlayFi και Airplay και μπορεί να προσπελάσει πόρους UPnP. Εκτός από την πρόσβαση σε τοπικά μέσα, η συσκευή μπορεί να πραγματοποιήσει και streaming διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών και είναι συμβατή με τις υπηρεσίες Spotify και Tidal. Διαθέτει, επίσης, μια ψηφιακή έξοδο S/PDIF μέσω της οποίας μπορεί να συνδεθεί σε εξωτερικό DAC.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει η ίδια η εταιρία, το rPlay βασίζεται στην εμπειρία και τις λύσεις που έχει αναπτύξει η Arcam γύρω από τον ψηφιακό ήχο και η κατασκευή του εξασφαλίζει χαμηλό θόρυβο και χαμηλή παραμόρφωση. Προς αυτή την κατεύθυνση βοηθά το τυπωμένο κύκλωμα της συσκευής (τεσσάρων στρώσεων, μια από τις οποίες χρησιμοποιείται ως επιφάνεια γείωσης), τα διαχωρισμένα, σταθεροποιημένα τροφοδοτικά καθώς και το “audiophile” στάδιο εξόδου. Η συσκευή διαθέτει δύο αναλογικές εξόδους, μια σταθερή και μια με μεταβλητή στάθμη, μέσω ενός ρυθμιστικού παρόμοιου με αυτό που χρησιμοποιείται στον κορυφαίο δικαναλικό A49 της Arcam.
Όσον αφορά την ασύρματη σύνδεση, το rPlay είναι συμβατό με δίκτυα WiFi 802.11 b/g/n, ενώ για περισσότερο αξιόπιστη σύνδεση μπορεί πάντα να χρησιμοποιηθεί το ενσύρματο Ethernet (με τον συμβατικό συνδετήρα RJ45). Η ανάλυση που υποστηρίζεται φθάνει τα 24bit/192kHz.

info: Sound Gallery, τηλ.: 210-6049.340, http://www.soundgallery.gr/, http://www.arcam.co.uk/