Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 27/02/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΟΙ ΛΑΜΠΑΤΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΤΗΣ NAT...

AV BLOG 

SITE MAP


Οι λαμπάτοι ενισχυτές της NAT στην ελληνική αγορά
23.02.2007
Η φιλοσοφία της ΝΑΤ προβλέπει την χρήση τριόδων σε κυκλώματα όπου η διαδρομή του σήματος είναι η μικρότερη δυνατή και χρησιμοποιεί μικρά ποσοστά αρνητικής ανάδρασης ή και μηδενική ανάδραση όπου αυτό είναι εφικτό. Τα τελικά στάδια της εταιρίας είναι sinlge ended και οι μετασχηματιστές εξόδου που χρησιμοποιεί είναι δικής της κατασκευής και τυλιγμένοι στο χέρι έχοντας εντυπωσιακά χαρακτηριστικά: Για παράδειγμα, η ΝΑΤ δίνει απόκριση συχνότητας για τον νέο τελικό της ενισχυτή (τον Se2) ούτε λίγο, ούτε πολύ 5Hz-100kHz. Οι Σέρβοι είναι εκλεκτικοί και ως προς τις λυχνίες που χρησιμοποιούν στις (χειροποίητες) συσκευές τους: Προτιμούν τις NOS και μάλιστα από γνωστούς κατασκευαστές όπως η General Electric, η RCA και η CEI Electron Tube.
O κατάλογος προιόντων της εταιρίας δεν είναι μεγάλος αλλά δεν παύει να είναι ενδιαφέρων. Η ΝΑΤ προσφέρει αυτή την στιγμή δύο προενισχυτές, τον Plasma (σε έκδοση MkII με μηδενική ανάδραση, ανόρθωση και σταθεροποίηση επίσης με λυχνίες), τον Utopia (με εξωτερικό τροφοδοτικό, ρύθμιση της στάθμης με ρελέ σε εκατό βήματα και κύκλωμα με τριόδους και μηδενική ανάδραση), ένα phono stage, το Signature Phono που χρησιμοποιεί μεικτή τροφοδοσία με μπαταρίες για το κύκλωμα και μέσω δικτύου για τα νήματα, την φόρτιση και τα κυκλώματα ελέγχου καθώς επίσης και δυνατότητα ρύθμισης της αντίστασης και της χωρητικότητας εισόδους και προενισχύει τις κεφαλές mc με μετασχηματιστές step-up και, τέλος, τέσσερεις τελικούς ενισχυτές. Από αυτούς οι τρεις είναι sinlge ended μονομπλόκ (Se1, Se2SE και Se3SE με ισχείς 35, 70  και 70W rms αντιστοίχως) και ο ένας είναι push pull μονομπλόκ (o Generator, o oποίος μπορεί να αποδώσει 180W σε φορτία 8Ω).
Η ΝΑΤ αντιπροσωπεύεται στην ελληνική αγορά από την Mythos Audio.
ΙΝFO: Mythos Audio, τηλ.: 2310-457.010, web: http://www.mythosaudio.gr/, http://www.nataudio.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr