Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 27/03/2007


english abstract

ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΗΣ LOCATION SOUND!

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: Η NAIM AUDIO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΝΕΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ...

AV BLOG 

SITE MAP


SUPERNAIT: Nέος ολοκληρωμένος Naim Αudio
23.03.2007
Η Νaim ονομάζει τον νέο της ολοκληρωμένο Supernait, σε μια προφανή και απόλυτα δικαιολογημένη προσπάθεια να τιμήσει ένα από τα all time classic της: Τον ολοκληρωμένο Nait, που αποτέλεσε έναν από τους πιο πολυσυζητημένους ενισχυτές της δεκαετίας του '80.
Φυσικά, ο Supernait ελάχιστη σχέση έχει με εκείνο το "κουτί". Πρόκειται για μια συσκευή που προσφέρει μεγάλη ευελιξία όσον αφορά στις συνδέσεις, με ένδεκα εισόδους, από τις οποίες οι 6 είναι αναλογικές και οι πέντε ψηφιακές (οπτικές και ομοαξονικές), διαθέτει ενσωματωμένο DAC και είναι επεκτάσιμη με πολλούς τρόπους.
Η ισχύς του ενισχυτή είναι 80W ανά κανάλι σε φορτία 8Ω και αν ο χρήστης κάποια στιγμή απαιτήσει περισσότερα, μπορεί πάντα να χρησιμοποιήσει κάποιον από τους τελικούς ενισχυτές της εταιρίας. Ο Supernait μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως προενισχυτής, είτε ως τελικός, έχει έξοδο για ενεργό υπογούφερ και διαθέτει ξεχωριστές γραμμές προενίσχυσης και εγγραφής, ώστε να είναι δυνατή η ακρόαση μιας πηγής και η εγγραφή μιας άλλης. Το σύστημα επιλογής των εισόδων προσφέρει δυνατότητα mapping, δηλαδή ο χρήστης μπορεί να επιλέξειτο ποιά θέση του επιλογέα αντιστοιχεί σε κάθε φυσική είσοδο ενώ διατίθεται και έξοδος ακουστικών, με δικό της ενισχυτή.
Η παράδοση που θέλει τις συσκευές της Naim να είναι ποικιλοτρόπως αναβαθμίσιμες, τηρείται και στην περίπτωση του Supernait: Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρία εξωτερικά τροφοδοτικά (Flatcap, Hi-Cap και Supercap) και να χρησιμοποιήσει έναν από τους εξωτερικούς προενισχυτές phono της εταιρίας (Stageline ή Prefix) αν διαθέτει δίσκους βινυλίου.
ΙΝFO: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, web: http://www.naim-audio.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr