Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/06/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  TO UNIVERSAL PLAYER ΤΗΣ NAD...

AV BLOG 

SITE MAP


Τ585: To universal player της NAD
07/06/2007
Το T585 είναι συμβατό με δίσκους DVD-V, DVD-A, DVD+R, DVD-R, VCD, SVCD, SACD, CD και CD-R/RW , διαθέτοντας μάλιστα διαφορετικά κυκλώματα για την διαχείριση των streams του DVD Audio και του DSD/SACD αποφεύγοντας έτσι έναν συνηθισμένο συμβιβασμό του παρελθόντος, που ήθελε το DSD να μετατρέπεται αρχικώς σε PCM και στην συνέχεια να οδηγείται στους DACS. H συσκευή διαθέτει ενσωματωμένους decoders για Dolby Digital και Pro Logic καθώς επίσης και για αρχεία MP3/WMA ενώ προσφέρει και δυνατότητα bass management και στους δίσκους DVD-A/SACD μαζί με την δυνατότητα  προσαρμογής της συσκευής στα ηχεία που χρησιμοποιούνται καθώς επίσης και ρύθμισης του σημείου cross για το κανάλι LFE, όπου ο χρήστης μπορεί να επιλέξει και την κλίση του (12/24db).
Στο κομμάτι της εικόνας, η συσκευή βασίζεται στο γνωστό τσιπ DCDi της Faroudja για το de-interlacing/scaling και μπορεί να φθάσει τα 1080i τόσο μέσω της εξόδου HDMI όσο και μέσω της αναλογικής εξόδου συνιστωσών. Στο συγκεκριμένο σημείο, η NAD χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική D.D.V.C. (Dual Discrete Video Circuit) η οποία παρουσιάστηκε αρχικώς από την Denon και βασίζεται στην χρήση δύο ξεχωριστών DACs, έναν 12bit/216MHz της Analog Devices ο οποίος υποστηρίζει την έξοδο Y/Cb/Cr και έναν 10bit/27MHz της Cirrus Logic ο οποίος υποστηρίζει τις κλασικές εξόδους Composite/S-Video.
Το player της NAD προσφέρει αρκετές ρυθμίσεις για την εικόνα, ανάμεσά τους της στάθμης του μαύρου και του gamma. Είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά.
ΙΝFO: Φ.Νάκας, τηλ.: 210-668.6000, web: http://www.nadelectronics.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr