Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 22/02/2005


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: H MUSICAL FIDELITY ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ Α5...

AV BLOG 

SITE MAP


Nέα σειρά συσκευών από την Musical Fidelity
21.02.2005
Η σειρά A5 περιλαμβάνει δύο πηγές και τρείς ενισχυτές, έναν ολοκληρωμένο, έναν προενισχυτή και έναν τελικό και βασίζεται στην αισθητική και φιλοσοφική άποψη που η Musical Fidelity έχει εκφράσει με τον κορυφαίο kW 500. Από τις συσκευές της σειράς έχει ήδη κυκλοφορήσει το CD player, μια υβριδική σχεδίαση που περιλαμβάνει ψηφιακά κυκλώματα που υποστηρίζουν upsampling στα 24bit/192kHz και αναλογικό στάδιο με λυχνίες 6112 mu-vista στρατιωτικών προδιαγραφών. Η σχεδίαση έχει σύμφωνα με τον κατασκευαστή πολύ μικρό jitter και όπως συμβαίνει με όλες τις αντίστοιχες συσκευές της MF (με λυχνίες mu-vista) θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό (1500 κομμάτια). 
Οι ενισχυτές της σειράς αναμένονται στην αγορά τον Μάρτιο και θα είναι ένας ολοκληρωμένος με ισχύ 250W ανά κανάλι, ένας προενισχυτής dual mono με ενσωματωμένο κύκλωμα προενίσχυσης phono (mm/mc)  και μεγάλα περιθώρια υπερφόρτωσης, καθώς και ένας τελικός ενισχυτής dual mono με ισχύ επίσης 250W αλλά με  μεγαλύτερα αποθέματα ρεύματος σε σχέση με τον ολοκληρωμένο, τα οποία φτάνουν μέχρι τα 100A (στιγμιαία).  Οι ενισχυτές διαθέτουν εισόδους και εξόδους που τους επιτρέπουν να συνδεθούν σε ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου, ενώ η σχεδίαση των τροφοδοτικών του προενισχυτή και του τελικού είναι ιδιαίτερα προσανατολισμένη στην καταστολή των παρεμβολών μέσω του δικτύου τροφοδοσίας.
Για το SACD/CD player δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές λεπτομέρειες, πέραν του ότι θα είναι πολυκαναλικό.
ΙΝFO: Εxclusive Audio, τηλ.: 210-823.6225, web: http://www.musicalfidelity.com

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2005
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr