Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 27/03/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ Η 42ΑΡΑ TRUE HD ΤΗΣ MIRAI...

AV BLOG 

SITE MAP


LCD 42 ιντσών True HD από την Mirai
21.03.2007
Η Mirai ανακοίνωσε το λανσάρισμα της DTL-642E500, με διαγώνιο 42 ιντσών, της μεγαλύτερης οθόνης LCD που διαθέτει μέχρι σήμερα στην αγορά. Προσφέροντας δυνατότητα προβολής υψηλής ευκρίνειας (High Definition) με μέγιστη ανάλυση στα 1920x1080, ανεβαίνοντας μάλιστα μέχρι τα 1080p, η DTL-642E500 επιτρέπει στους καταναλωτές να επωφεληθούν από τα DVD, τα τηλεοπτικά προγράμματα και τα παιχνίδια που προβάλλονται σε HD.
Η DTL-642E500 διαθέτει λόγο αντίθεσης 1200:1 και περιλαμβάνει επίσης δύο εισόδους HDMI για μεγαλύτερη ευελιξία στην σύνδεση πηγών υψηλής ευκρίνειας ενώ οι κάτοχοι συμβατικών συσκευών θα έχουν στην διάθεσή τους και δύο SCART. H νέα τηλεόραση προσφέρει λειτουργία PIP για την παρακολούθηση περισσοτέρων από μιας πηγών ταυτόχρονα ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη μια έκδοση με ενσωματωμένο DVB-T, η οποία θα επιτρέπει στον χρήστη να λαμβάνει Free-to-Air ψηφιακές επίγειες εκπομπές.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου η τηλεόραση είναι διαθέσιμη από τα μέσα Μαρτίου, καλύπτεται από την τριετή εγγύση, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε η εταιρία στην CeBIT και η τιμή της θα είναι "ιδιαίτερα προσιτή".
ΙΝFO: Viafon S.A., τηλ.:  210-332.2500,  http://www.viafon.gr, http://www.mirai.eu
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr