Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 06/05/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΟΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ MARK LEVINSON...

AV BLOG 

SITE MAP


Νο.502: Ο νέος μεγάλος επεξεργαστής της Mark Levinson
05/05/2008
O Νο.502 είναι, αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος επεξεργαστής audio/video της Μark Levinson και φιλοδοξεί να προσφέρει στους απαιτητικούς videophiles τις αξίες για τις οποίες η εταιρία είναι γνωστή από το παρελθόν. Οι άνθρωποι της ML έχουν σχεδιάσει μια μεγάλη συσκευή, της οποίας το βασικό χαρακτηριστικό είναι η οθόνη όπου εμφανίζονται τα μενού και μπορεί να προβληθεί και preview του σήματος video, αλλά περισσότερο ενδιαφέρων είναι ο εσωτερικός της κόσμος. Το κομμάτι του βίντεο βασίζεται σε δύο επεξεργαστές Gennum VXP των 10-bit οι οποίοι τρέχουν όλους τους απαραίτητους αλγόριθμους de-interlacing και scaling. Υποστηρίζει έξι εισόδους HDMI και διαθέτει εξόδους στις οποίες μπορεί να εμφανίσει σήμα μέχρι 1080p ενώ υπάρχει και δυνατότητα προβολής στα 24fps. Υπάρχουν επίσης και αναλογικές είσοδοι με δυνατότητα να δεχτούν σήματα μέχρι 1080i.
Στο κομμάτι του ήχου, η Levinson χρησιμοποιεί εκτός των συμβατικών decoders Dolby Digital και DTS και τον Logic 7 της Harman, ενώ από πλευράς εισόδων δεν θα υπάρξει έλλειψη: Ο χρήστης έχει στη διάθεσή του μια πολυκαναλική, τέσσερις unbalanced και δύο balanced ενώ η έξοδος μπορεί να είναι balanced ή unbalanced. Ο No.502 είναι “.4” διαθέτει δηλαδή τέσσερις εξόδους για υπογούφερ, των οποίων τις φασικές σχέσεις διαχειρίζεται ώστε να ελαχιστοποιεί την επίδραση του χώρου στις χαμηλές συχνότητες. Η ρύθμιση είναι αυτόματη και στο τέλος της δεκάλεπτης διαδικασίας ο χρήστης έχει στην διάθεσή του μια σειρά από απλές εντολές τις οποίες ενεργοποιεί ανάλογα με την χρήση που σκοπεύει να κάνει.  Το κόστος του επεξεργαστή υπολογίζεται κοντά στα 30.000 δολάρια.
ΙΝFO: Lyric A.E., τηλ.: 210-821.0263, web: http://www.marklevinson.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr