Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 03/06/2008


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΟ NETWORK PLAYER ΑΠΟ ΤΗΝ LINN...

AV BLOG 

SITE MAP


Linn Sneaky DS: Οι Σκωτσέζοι γλυκάθηκαν...
02/06/2008
Είδαμε για πρώτη φορά από κοντά το Sneaky κατά την επίσημη παρουσίαση των network players της Linn στην Ελλάδα πριν από μερικές εβδομάδες. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή από πλευράς βιομηχανικού σχεδιασμού συσκευή, με δυνατότητα τοποθέτησης σε κλασικό ρακ, οριζόντια, κάθετα και υπό κλίση, η οποία απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν να στήσουν ένα οικιακό δίκτυο με έμφαση στην ποιοτική μουσική.
Όπως και τα μεγαλύτερα μοντέλα της εταιρίας, το Akurate DS και το Klimax DS, το Sneaky συνδέεται στην κλασική υποδομή Ethernet του σπιτιού και μπορεί να streamάρει αρχεία από οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να τρέξει τον σχετικό music server, συμπεριλαμβανόμενων και συστημάτων NAS (Νetwork Attached Storage). Επιπροσθέτως, σε σχέση με τα άλλα μοντέλα, το Sneaky περιλαμβάνει και τελικούς ενισχυτές, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι το μόνο που χρειάζεστε για να ακούσετε μουσική είναι δύο ηχεία και τίποτε άλλο. Τα streamers της Linn διαθέτουν και decoder FLAC, όποτε μπορούν να αναπαράγουν και “βαριά” αρχεία υψηλής ανάλυσης όπως τα 24μπιτα στούντιο μάστερς της εταιρίας, τα οποία μπορεί ο χρήστης να κατεβάσει με σχετικώς χαμηλό τίμημα μέσω του Διαδικτύου. Στις δυνατότητες του Sneaky περιλαμβάνεται επίσης η λήψη διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών, ενώ διαθέτει, εκτός των εξόδων για ηχεία, αναλογική έξοδο line και ψηφιακές εξόδους. Ο έλεγχος της συσκευής γίνεται από μια εφαρμογή η οποία μπορεί να τρέξει σε πολλές πλατφόρμες, από PC μέχρι PDA και tablet PC.
ΙΝFO: Τηλεοπτική Α.Ε., τηλ.: 210-983.4900, web: http://www.linn.co.uk/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr