Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 24/07/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  NEO ΣΥΣΤΗΜΑ HOME THEATER 2.1 ΑΠΟ ΤΗΝ LG...

AV BLOG 

SITE MAP


Ηome Cinema 2.1 από την LG
19/07/2007
To J10HD είναι ένα μικρό σύστημα οικιακού κινηματογράφου το οποίο υποστηρίζει ήχο 2.1, δυνατότητα εικονικού surround και συνολική ισχύ που φθάνει τα 300W (2x75 για τα κυρίως ηχεία και 150W για το υπογούφερ).
Η κεντρική μονάδα του συστήματος διαθέτει οδηγό οπτικών δίσκων ο οποίος είναι συμβατός με DVD-R/RW, DVD+R/RW, Audio CD, VCD, SVCD, CD-R/RW καθώς επίσης και με δίσκους που περιέχουν αρχεία DivX, MP3, WMA και JPEG. Διαθέτει επίσης σκληρό δίσκο 80GB στον οποίο μπορούν να αποθηκευθούν media (ήχος, βίντεο και φωτογραφίες) τα οποία είτε μεταφέρονται μέσω της θύρας USB είτε rippάρονται απ΄ευθείας από CDs ενώ υποστηρίζεται και εγγραφή από τον ενσωματωμένο δέκτη. To player διαθέτει έξοδο HDMI η οποία ανεβαίνει μέχρι τα 720p/1080i και μπορεί να πραγματοποιήσει upconversion των σημάτων στην είσοδο S-Video. Η κεντρική μονάδα διαθέτει επίσης ψηφιακό ραδιοφωνικό δέκτη AM/FM με συμβατό με RDS και με δυνατότητα αποθήκευσης 50 σταθμών και, σύμφωνα με την προσφιλή τακτική της LG, διαθέτει user interace αφής που παραπέμπει άμεσα στο, διάσημο πλέον, Chocolate της εταιρίας. Ο ενισχυτής μπορεί να αποκωδικοποιήσει Dolby Digital/Dolby Pro-Logic II καθώς επίσης και DTS.
ΙΝFO: LG Electronics Hellas, τηλ.: 210-480.0500, web: http://hellas.lge.com, http://www.lge.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr