Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 05/06/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΒΡΑΒΕΙΟ RED DOT ΓΙΑ ΤΟ MP3 PLAYER FM37 ΤΗΣ LG...

AV BLOG 

SITE MAP


Από το Chocolate στο FM37 και στο Red dot Design Award
03/05/2007
Το FM37 είναι το πρώτο MP3 player της LG το οποίο χρησιμοποιεί  touch screen, χαρακτηριστικό το οποίο, προφανώς, βρίσκεται πίσω από την βράβευσή του με ένα από τα διάσημα Red dot Design Awards. Εχοντας ιδιαίτερα κομψή σχεδίαση η οποία παραπέμπει σαφώς στα κινητά τηλέφωνα Chocolate, το FM37 έχει μόλις 51.5mm πλάτος, 90mm ύψος και 9.9mm πάχος, και διαθέτει οθόνη LCD 2.4 ιντσών.
Η εφαρμογή αισθητήρων αφής σε ηλεκτρονικές συσκευές έχει γίνει τάση στη βιομηχανία προσφέροντας μια αίσθηση υψηλής τεχνολογίας.  Η έγχρωμη οθόνη αφής του FM37 φέρνει τον απόλυτο έλεγχο στα ακροδάχτυλα του χρήστη, προσφέροντας δυνατότητα dragging (τραβήγματος) καθώς επίσης και ένα κυλιόμενο user interface για τους απαραίτητους χειρισμούς.
Η όλη ιδέα για την προσαρμογή animated γραφικών στο λογισμικό καθώς και για την οθόνη αφής, ξεκίνησε από το Κέντρο Σχεδιασμού της LG στο Μιλάνο, προσδίδοντάς ένα ευρωπαϊκό στυλ απλότητας στη συσκευή.
Το νέο MP3 player είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο, και υποστηρίζει video (MPEG 4) καθώς και πολλούς από τους δημοφιλείς τύπους αρχείων ήχου, όπως MP3, WMA, OGG and ASF. Το FM37 είναι εξοπλισμένο με μνήμη Flash 2GB/4GB, ενώ ενσωματώνει και δέκτη FM με δυνατότητα εγγραφής. Η μεταφορά των αρχείων γίνεται μέσω θύρας USB 2.0.
Η αυτονομία του είναι μεγάλη και επαρκεί ώστε ο χρήστης να μπορεί να παρακολουθήσει ένα βίντεο τριών ωρών ή να ακούσει μουσική μέχρι είκοσι ώρες ανάμεσα σε δύο φορτίσεις.
ΙΝFO: LG Electronics Hellas, τηλ.: 210-480.0500, web: http://hellas.lge.com, http://www.lge.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr