Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 10/06/2008


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΗΧΕΙΩΝ HOME CINEMA ΑΠΟ ΤΗΝ KLIPSCH...

AV BLOG 

SITE MAP


Icon W: Νέα σειρά ηχείων home cinema από την Klipsch
05/06/2008
H νέα σειρά Icon W εμφανίζεται ιδιαίτερα φροντισμένη σε θέματα αισθητικής με τα μεγάλα μοντέλα να έχουν μικρό πλάτος και όλα ανεξαιρέτως να είναι φινιρισμένα με υψηλής ποιότητας φυσικό ξύλο σε δύο χρώματα.  Η Klipsch, φυσικά, δεν έχει μείνει στην αισθητική: Χρησιμοποιεί την γνωστή τεχνολογία φόρτισης με χοάνη (X-Tractrix), μονάδες χαμηλών με υαλονήματα και μονάδες υψηλών συχνοτήτων με διαφράγματα από τιτάνιο.
Η σειρά περιλαμβάνει δύο ηχεία δαπέδου, το WF-35 και το WF-34, με τρία γούφερ, 5.25 και 4.5 ιντσών αντιστοίχως και τουίτερ μίας ίντσας, ένα ηχείο βάσης/βιβλιοθήκης, το WB-14 με ένα γούφερ 4.5 ιντσών, το κεντρικό WC-24 με δύο γούφερ 4.5 ιντσών καθώς επίσης και το περιφερειακό WS-24, επίσης με δύο γούφερ 4.5 ιντσών. Εκτός των μεγάλων ηχείων δαπέδου και τα υπόλοιπα ηχεία χρησιμοποιούν τουίτερ με θόλο τιτανίου. Κατά το δελτίο τύπου, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ένα από τα δύο ηχεία δαπέδου ή το ηχείο βιβλιοθήκης για την θέση των κυρίως ηχείων, ανάλογα με το μέγεθος του χώρου και τις απαιτήσεις του ενώ το κανάλι LFE μπορούν υποστηριχθούν από τα υπογούφερ XW-500d ή XW-300d της εταιρίας.
ΙΝFO: Ν.Ι Λάιος, τηλ.: 210-862.9513, web: http://www.klipsch.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr