Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 10/06/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  H ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ GZ-MS100 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...

AV BLOG 

SITE MAP


Everio GZ-MS100: Έφθασε και στην Ευρωπαική αγορά
28/05/2008
Με το βίντεο sharing να γίνεται διαρκώς πιο δημοφιλές, είναι αυτονόητο ότι θα δημιουργηθούν προϊόντα που διευκολύνουν το ανέβασμα των κλιπς στην γνωστή διαδικτυακή εφαρμογή. H JVC παρουσίασε την GZ-MS100, μια μηχανή η οποία θα είναι διαθέσιμη μέσα στον Ιούνιο, χρησιμοποιώντας την γενική αρχιτεκτονική και το user interface που παρουσιάστηκε πρόσφατα για τις μεγάλες Everio, αλλά μνήμες SD για την αποθήκευση του υλικού αντί για σκληρό δίσκο. Η μηχανή μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 3 ώρες και 45 λεπτά υλικού με μνήμη 16GB και την ανώτερη ποιότητα, ενώ μπορεί να φθάσει τις 19 ώρες και 50 λεπτά σε ποιότητα κατάλληλη για προβολή μέσω Διαδικτύου. Το ανέβασμα των βίντεο διευκολύνεται με δύο τρόπους: Κατά την λήψη, ο χρήστης μπορεί να “ενημερώσει” την μηχανή ότι το υλικό προορίζεται για το YouTube, βάζοντας έτσι ένα αυτόματο χρονικό όριο στα 10 λεπτά ενώ κατά την μεταφορά από την κάμερα στον υπολογιστή, με μια εφαρμογή της CyberLink γίνεται αυτόματα το κατάλληλο encoding και ακολουθεί το upload με λίγες μόνο κινήσεις. Το αρχείο διατηρείται στην αρχική του ποιότητα στην μνήμη και μπορεί να μεταφερθεί στον σκληρό του υπολογιστή μέσω USB 2.0 ή και απευθείας σε DVD με την χρήση του Share Station της εταιρίας.
Όσον αφορά στα πιο συμβατικά χαρακτηριστικά της, η μηχανή χρησιμοποιεί έναν φακό της Konica Minolta με οπτικό ζουμ 35x και ψηφιακό σταθεροποιητή, αισθητήρα CCD 1/6 της ίντσας με ανάλυση 800.000 εικονοστοιχείων και υποστηρίζεται από τον επεξεργαστή Gigabrid στον οποίο έχει ανατεθεί η αποθορυβοποίηση καθώς και το encoding σε MPEG-2.
ΙΝFO: JVC Hellas, τηλ.: 210-620.6505, web: http://www.jvc.gr/ , http://www.jvc.eu/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr