Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/07/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ EVERIO HD ΤΗΣ JVC...

AV BLOG 

SITE MAP


Tρία νέα camcorders στην σειρά HD Everio από την JVC
25/06/2008
Στις νέες μηχανές που παρουσίασε πρόσφατα ο γνωστός κατασκευαστής περιλαμβάνονται δύο μοντέλα (GZ-HD40 και GZ-HD30) με δυνατότητα encoding τόσο σε MPEG-2 όσο και σε AVCHD και λήψη Full HD 1920x1080 ενώ το μοντέλο GZ-HD10 μπορεί να πραγματοποιήσει encoding μόνο σε AVCHD και σε ανάλυση 1440x1080.
Οι χωρητικότητες των σκληρών δίσκων είναι 120GB για το μεγάλο μοντέλο GZ-HD40, 80GB για το GZ-HD30 και 40GB για το μικρότερο GZ-HD10, τιμές οι οποίες προσφέρουν μέγιστη διάρκεια εγγραφής 50, 33 και 16 ώρες αντιστοίχως για κωδικοποίηση σε AVCHD, με τις τιμές να μειώνονται σε 10 και 6 ώρες αν χρησιμοποιηθεί encoding MPEG-2 από τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα.
Και τα τρία camocorders βασίζονται στην νέα έκδοση επεξεργαστή βίντεο της εταιρίας, ο οποίος ακούει στο όνομα HD Gigabrid Duo και περιλαμβάνει διπλό codec (AVCHD και MPEG-2), πέντε αλγορίθμους καταστολής του θορύβου, upscaler μέχρι 1080p/50fps και ελεγκτή θύρας USB για σύνδεση με docking station. Ο χρήστης μπορεί να συνδέσει τα τρία camcorders απ΄ευθείας σε μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας μέσω HDMI, το οποίο υποστηρίζει μάλιστα και το χρωματικό μοντέλο x.v.Color. Η έξοδος του GZ-HD10 υπόκειται, επίσης σε upscaling.
To μεγάλο μοντέλο της σειράς συνοδεύεται από docking station για άμεση μεταφορά του υλικού σε δίσκους ενώ και τα τρία μοντέλα μπορούν να συνεργαστούν με τα προαιρετικώς διαθέσιμα docking stations CU-VD50 και CU-VD3 της JVC προσφέροντας έτσι την πρώτη λύση για επεξεργασία και αναπαραγωγή υλικού κωδικοποιημένου σε MPEG-2 και AVCHD. Οι δίσκοι AVCHD μπορούν να αναπαραχθούν από πολλά μοντέλα Blu-ray players.
Και τα τρία μοντέλα συνοδεύονται από το πακέτο λογισμικού BD Solution της CyberLink, στο οποίο περιλαμβάνονται εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο HD, authoring δίσκων Blu-ray και DVD καθώς και αναπαραγωγής υλικού MPEG-2 και AVCHD.
ΙΝFO: JVC Hellas, τηλ.: 210-620.6505, web: http://www.jvc.gr/, http://www.jvc.eu/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr