Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 17/07/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Ο ΠΡΩΤΟΣ ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΤΗΣ INTEGRA ME HDMI 1.3a...

AV BLOG 

SITE MAP


Ολοκληρωμένος AV με HDMI 1.3a από την Integra
12/07/2007
To όνομα Integra έχει γίνει γνωστό από την σειρά συσκευών Integra Research, η οποία έχει αναπτυχθεί από την Onkyo σε συνεργασία με τις Balanced Audio Technology, Apogee και ΤΗΧ. O DTR-8.5, από την άλλη, ανήκει στην σειρά Integra -σκέτο, η οποία περιλαμβάνει συσκευές για μεμονωμένη χρήση ή για custom εγκαταστάσεις, των οποίων, πάντως, το κόστος είναι αισθητά χαμηλότερο από αυτό των "Research".
Ο εν λόγω ολοκληρωμένος είναι ο πρώτος της σειράς που μπορεί να διαχειριστεί σήματα HDMI 1.3a, διαθέτοντας 2 είσόδους και μια έξοδο οι οποίες υποστηρίζουν σήματα μέχρι 1080p με δυνατότητα, μάλιστα, χρώματος στα 36bit (Deep Color). Οι συμβατικές αναλογικές πηγές μπορούν να  υποστούν upconversion σε αναλογικό σήμα component ή HDMI ενώ προσφέρεται και δυνατότητα de-interlacing (σε σήματα 480i) μέσω του αλγόριθμου DCDi Edge. Ο ενισχυτής μπορεί να αποκωδικοποιήσει ήχο DTS-HD Master Audio, Dolby TRueHD και Dolby Digital Plus και προσφέρει έξοδο 7.1 με ισχύ 90w/8Ω. Στις δυνατότητες της συσκευής περιλαμβάνονται το σύστημα ρύθμισης με μικρόφωνο 2ΕQ της Audyssey, bi-amping των κυρίως ηχείων στην περίπτωση που ο ενισχυτής λειτουργεί σε ρυθμό 5.1,  καθώς επίσης και πολλές δυνατότητες ενσωμάτωσης σε custom εγκαταστάσεις με δυνατότητα τηλεχειρισμού μέσω του HDMI, 12βολτα triggers, θύρα RS232, δυνατότητα υποστήριξης δεύτερης ζώνης και θύρα Ethernet. Η τιμή της συσκευής είναι 800 δολλάρια στην αγορά των ΗΠΑ (με ενσωματωμένο ψηφιακό ραδιοφωνικό δέκτη για λήψη XM/Sirius) ενώ δεν είναι, αυτή την στιγμή, γνωστό αν θα εισαχθεί και στην ευρωπαική αγορά.
ΙΝFO: web: http://www.integrahometheater.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr