Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 19/06/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΑΠΌ ΤΗΝ GOLDMUND...

AV BLOG 

SITE MAP


Νέος τελικός ενισχυτής από την Goldmund
18/06/2007
H σειρά ενισχυτών Telos βασίζεται στην εμπειρία που αποκόμισε ο ελβετός κατασκευαστής από την σχεδίαση των θρυλικών Mimesis (λίγο πριν το 1990) καθώς και από την δημιουργία της τοπολογίας Job, ενός κυκλώματος με πολύ καλές προδιαγραφές το οποίο η Goldmund χρησιμοποιεί ως δομικό τμήμα πολλών από τα κυκλώματά της. Η σειρά Telos περιελάμβανε αρχικώς τέσσερα μοντέλα, όλα αρχιτεκτονικής μονομπλόκ τα οποία η εταιρία πρότεινε για δύο από τα επίπεδα συστημάτων της (τους 200 και 400 για το επίπεδο High End και τους 600 και 2500 για το επίπεδο Ultimate). Τα μεγάλα μοντέλα, εκτός των άλλων, διαθέτουν και ψηφιακή είσοδο ώστε να μπορούν να συνδεθούν απ΄ευθείας μέσω γραμμής SPDIF με τους προενισχυτές της εταιρείας.
Ο νέος τελικός της σειράς, με κωδικό 150, είναι η πρώτη δικαναλική συσκευή και τοποθετείται στο επίπεδο High End (μαζί με τον Telos 200) Σε μια προσπάθεια να  διατηρηθεί σε ένα χαμηλότερο επίπεδο τιμής, δεν διαθέτει την ψηφιακή είσοδο (και τον αντίστοιχο DAC) των άλλων μοντέλων, όπως επίσης και την είσοδο balanced και τον εξασθενητή εισόδου που επίσης διαθέτουν οι μεγαλύτεροι Telos. Σύμφωνα με την εταιρία, πάντως, το κύκλωμα του ενισχυτή είναι βασισμένο σε αυτό του 200, επομένως θα πρέπει να αναμένεται παρόμοια απόδοση. Παρά την ονομασία του, η οποία σαφώς υποννοεί ότι η αποδιδόμενη ισχύς είναι 150w ανά κανάλι η Goldmund στα επίσημα χαρακτηριστικά της δίνει 300W ανα κανάλι αλλά σε φορτίο 3Ω και μια απόκριση συχνότητας 10Hz-200kHz για αποκλίσεις 0.5dB.
ΙΝFO: Εxclusive Audio, τηλ.: 210-823.6225, web: http://www.goldmund.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr