Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 18/03/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΡΕΥΜΑΤΟΛΗΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ FURUTECH...

AV BLOG 

SITE MAP


Nέα προιόντα από την Furutech
27/02/2008
H Furutech είναι ένας από τους πολύ γνωστούς κατασκευαστές εξαρτημάτων διαχείρισης της τάσης τροφοδοσίας και οι ρευματολήπτες αποτελούν ένα από τα πιο αγαπητά προϊόντα της. Προσφάτως παρουσίασε τέσσερα νέα μοντέλα με κωδικούς F1-E50R, F1-50R, F1-52R και F1-52MR. Πρόκειται για ρευματολήπτες οι οποίοι χρησιμοποιούν ακροδέκτες με επίστρωση ροδίου, βάση από συνδυασμό νάιλον και υαλονημάτων και περίβλημα από μη μαγνητικό ανοξείδωτο ατσάλι και ανθρακονήματα, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν με αγωγούς που έχουν διάμετρο στην περιοχή 6-20mm. Οι κωδικοί “50” αφορούν σε αρσενικούς (F1-E50R) τύπου schuko και σε θηλυκούς, (F1-50R) τύπου IEC ρευματολήπτες με δυνατότητα μεταφοράς 10Α/250V, ενώ οι κωδικοί “52” αφορούν σε αρσενικούς (F1-52MR) και σε θηλυκούς (F1-52R) ρευματολήπτες με δυνατότητα μεταφοράς 16A/250V.
Επίσης, η Furutech παρουσίασε ένα καλώδιο βραχίονα με κωδικό Ag-12, το οποίο χρησιμοποιεί τους επαργυρωμένους αγωγούς Alpha της εταιρίας, τετραπλή θωράκιση και διηλεκτρικό από αφρώδες πολυαιθυλένιο. Τι Ag-12 είναι κατάλληλο για βραχίονες που χρησιμοποιούν το γνωστό βύσμα mini-DIN και χρησιμοποιεί ακροδέκτες με επίστρωση ροδίου στην πλευρά του βραχίονα καθώς και επίχρυσους ακροδέκτες RCA στην πλευρά του προενισχυτή. Το μήκος του είναι 1.2m.
ΙΝFO: HiFi Power, τηλ.: 210-384.5272, web: http://www.hifipower.gr/, http://www.furutech.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr