Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update:  Τρίτη, 31/10/2006


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►AΡΘΡΑ►ΗΧΟΣ+ΕΙΚΟΝΑ SHOW 2006, HELEXPO 26-29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2006...

AV BLOG 

SITE MAP

Ηχος+Εικόνα Show 2006
Gallery... σελίδα 4/4
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ AΛΦΑΒΗΤΙΚΩΣ: A-L, L-P, Q-T, T-Z
Kάντε "κλικ" στον μεγεθυντικό φακό δίπλα σε κάθε φωτογραφία για να την ανοίξετε σε υψηλότερη ανάλυση (400x300 ή 300x400 pixels) σε νέο παράθυρο. Aπό εκεί με δεξί "κλικ"/Save Picture As μπορείτε να την μεταφέρετε στον υπολογιστή σας.  Η χρήση των φωτογραφιών επιτρέπεται όταν πληρούνται οι Οροι Χρήσης Για την λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει την Javascript και να μην χρησιμοποιήτε κάποιο pop-up blocker.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ EΠΟΜΕΝΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ


46άρα LCD με δυνατότητα προβολής 1080 γραμμών από την Thomson... η οποία επέδειξε επίσης την σειρά τηλεοράσεων Intuiva... ... καθώς και μερικά ενδιαφέροντα gadgets όπως αυτό το φορητό mp3 player.

To νέο πόνημα της Tivoli Audio ονομάζεται Music System και είναι ένα πλήρες ηχοσύστημα. Θέλουμε να ελπίζουμε στα βήματα του Model One. Mπά; Και HD DVD στην έκθεση; Μη γίνεστε κακοί... Πρόκειται για το HD-E1 της Toshiba... ... η οποία παρουσίασε και δύο φορητα DVD players για τους περισσότερο προσγειωμένους.

Τα είδαμε για πρώτη φορά πέρισυ και από αισθητική σκίζουν... Διαφανή ηχεία Waterfall. Bραβευμένος Yamaha RXV-659: 7x100W/8Ω, iPod-ready, κ.λπ, κ.λπ. Με το Soavo 1 η Yamaha προσπαθεί να μπεί στην αγορά των απαιτητικών ηχείων...

... ενώ με το "μικρό" sound projector ΥSP-800 κινείται σε έναν δικό της ρυθμό όσον αφορά τα virtual surround συστήματα. Τα νέα "παιδιά" του Yves Bernard Andre ονομάζονται απλώς "Υ" ή YBA Design. Ενδιαφέρουσες συσκευές από έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά το παιχνίδι και προσφέρει επίσης... ... την σειρά Passion στην οποία ανήκει ένα αναμφισβήτητο classic: Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής Integre.

 

Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2006
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr