Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 22/01/2019

AVMENTOR.net
Go to
AVMENTOR.net

CES 2019 | LAS VEGAS, 8-12/01/2019

CES 2019 - Show Report

Λογότυπος
Φωτό_Ανοίγματος
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Στο μέτωπο των τηλεοράσεων, η Sony παρουσίασε την σειρά AG9 η οποία έχει σημαντικές αισθητικές διαφορές με την προηγούμενη σειρά Α9F αλλά βασίζεται στο ίδιο πάνελ OLED και τον ίδιο επεξεργαστή X1. Θα είναι διαθέσιμη σε 77, 65 και 55 ίντσες.

Σε ό,τι αφορά τον ήχο η εταιρία παρουσίασε το soundbar ΗΤ-Χ8500 μια σχεδίαση 2.1 καναλιών η οποία, ωστόσο υποστηρίζει αναπαραγωγή 7.1.2 και Atmos μέσω του αλγόριθμου Virtual Surround Engine καθώς επίσης και πλήρως ασύρματη σύνδεση...

... το πλατό PS-LX310BT το οποίο επιτρέπει ασύρματο streaming μέσω Bluetooth και διαθέτει πλατό και βραχίονα κατασκευασμένα από αλουμίνιο...

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

... και το οικονομικό Blu-ray player Χ800Μ2 με δυνατότητα αναπαραγωγής δίσκων 4K/HDR/Dolby Vision, scaler στα 4Κ και δυνατότητα αναπαραγωγής δίσκων SA-CD/DVD-A και αρχείων DSD (11.2MHz).

Η SVS επέδειξε στην εφετινή CES το νέο της υπογούφερ, SB-3000. Βασίζονται σε μεγάφωνο 13 ιντσών το οποίο οδηγείται από έναν ενισχυτή 800W (με ενσωματωμένο επεξεργαστή ψηφιακού σήματος). Είναι κατάλληλο για χρήση σε συστήματα οικιακού κινηματογράφου αλλά και σε audiophile συστήματα 2.1.

Η Teac παρουσίασε ένα νέο ολοκληρωμένο ενισχυτή με κωδικό AX-505. Ο νέος ενισχυτής βασίζεται σε άρθρωμα της Hypex (class D, 2x70W/8Ω) και διαθέτει ξεχωριστό ενισχυτή ακουστικών. Προσφέρει τέσσερις εισόδους, από τις οποίες η μια balanced.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Η Technics συνεχίζει την επιστροφή της στον χώρο βινυλίου. Παρουσίασε το SL-1500C, ένα πλατό με τις γνωστές τεχνολογίες της (άμεση οδήγηση με κλειστό κύκλωμα ελέγχου των στροφών). Διαθέτει ενσωματωμένο phono και συνοδεύεται από μια Ortofon 2M Red. Δεν έλειψε, επίσης, μια νέα έκδοση του SL-1200, η MK7, η πρώτη του διάσημου DJ-ing πλατό από το 2007.

Το SA-CD/Network streamer με κωδικό SL-G700 η οποία αναμένεται στην αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2019 είχε παρουσιαστεί ως πρωτότυπο στην IFA 2018. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα συσκευή με ΑΚ4497, αναλογικό στάδιο με διακριτούς ημιαγωγούς και κύκλωμα clock τροφοδοτούμενο από μπαταρία.

H VTL επέδειξε την δεύτερη έκδοση (Series II) του προενισχυτή phono TL6.5. Οι σημαντικότερες βελτιώσεις σε σχέση με το αρχικό μοντέλο σχετίζονται με την τροφοδοσία με το νεότερο μοντέλο να διαθέτει καλύτερη σταθεροποίηση και χαμηλότερο θόρυβο.