Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/12/2018

AVMENTOR.net
Go to
AVMENTOR.net

ΑΘΗΝΑ, 24-25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018, RADISSON BLU PARK

Ήχος Εικόνα Show 2018 - Show Report

Φωτό_Ανοίγματος

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 24 και 25 Νοεμβρίου το Ήχος Εικόνα Show για το 2018. Στο γνωστό μέρος (Radisson Blu Park) και κάπως μικρότερη σε όγκο, η διοργάνωση αποδείχθηκε αναπάντεχα ενδιαφέρουσα και ζωντανή.
Εφέτος, οι χώροι που καλύφθηκαν ήταν οι αίθουσες του υπογείου, του ισογείου και του ημιώροφου, καθώς επίσης και τα δωμάτια δύο ορόφων. Με βάση τα στοιχεία που έδωσε ο διοργανωτής πριν την έναρξη της έκθεσης, επιδείχθηκαν προϊόντα από 80 (και παραπάνω) κατασκευαστές, τους οποίους εκπροσωπούν στην Ελληνική αγορά περισσότερες από 30 σημαντικές (νεότερες και παραδοσιακές) εταιρίες αντιπροσώπευσης.
Αν και η συντριπτική πλειοψηφία των εκθεμάτων μπορεί να καταταχθεί με άνεση στις συσκευές ήχου υψηλής (και πολύ υψηλής) ποιότητας, η παρουσία των μεγάλων κατασκευαστών συσκευών ήχου και εικόνας δεν ήταν καθόλου αμελητέα ούτε και αδιάφορη, με αρκετά νέα προϊόντα. Αναλυτική κάλυψη για αυτό το κομμάτι της έκθεσης μπορείτε να διαβάσετε στο Electonicanto.net.
Αρκετά έντονη ήταν η παρουσία των Ελλήνων κατασκευαστών, με αρκετά νέα προϊόντα και με αποκορύφωμα, ασφαλώς, το “ελληνικό” σύστημα που λειτουργούσε καθ΄όλη την διάρκεια του σόου στο λόμπι του ξενοδοχείου, περιλαμβάνοντας ηλεκτρονικά της Ideon Audio και της Ypsilon, τα ηχεία Pnoe της Arcadian Audio, το media player MusiCHI και ρακ της Exelixis.
Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες που επιλέξαμε και οι οποίες ξεκινούν από εδώ...

Δημήτρης Σταματάκος