Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 27/02/2018

AVMENTOR.net
Go to
AVMENTOR.net

Αθήνα, 25/02/2018

4η Έκθεση Ακουστικών & Περιφερειακών Ήχου - Show Report

Φωτό_Ανοίγματος

φωτό: avmentor

Την τελευταία Κυριακή του Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε, για 4η χρονιά, η Πανελλήνια Έκθεση Ακουστικών και Περιφερειακών ήχου, μια ενδιαφέρουσα ημερίδα/έκθεση την οποία διοργάνωσε η “Λέσχη Φίλων Εικόνας Ήχου και Μουσικής”, ιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου διαδικτυακού φόρουμ τεχνολογίας, πολιτισμού και ψυχαγωγίας, στην Ελλάδα, του avclub.gr.
Στην έκθεση συμμετείχαν αρκετοί αντιπρόσωποι οι οποίοι εκπροσώπησαν μερικούς από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ακουστικών, ενισχυτών ακουστικών, πηγών και παρελκομένων, καλύπτοντας σφαιρικά έναν τομέα της αγοράς ο οποίος φαίνεται ότι όχι απλώς παραμένει στην επικαιρότητα αλλά και ότι προσελκύει, κάθε χρόνο, περισσότερους ενδιαφερόμενους, αποτελώντας, πιθανότατα, μια από τις σοβαρότερες πύλες εισόδου στον χώρο του audio υψηλών απαιτήσεων.
Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια ικανοποιητικά ευρεία γκάμα προϊόντων και να γνωρίσουν, να ακούσουν και να συγκρίνουν πολλά από τα σημαντικά προϊόντα της ελληνικής αγοράς, κάποια από τα οποία παρουσιάστηκαν στο κοινό για πρώτη φορά. Η έκθεση φιλοξενήθηκε στις αίθουσες “Μυκήνες” και “Πέλλα” του ξενοδοχείου Caravel. Οι φωτογραφίες αρχίζουν από εδώ.

Δημήτρης Σταματάκος