Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 23/01/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  DV-60 - Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ DV-50S...

AV BLOG 

SITE MAP


Esoteric DV-60: Ο αντικαταστάτης του DV-50S;
15.01.2007
Το DV-60 είναι ο αντικαταστάτης του DV-50S το οποίο με την σειρά του ήταν ο διάδοχος του DV-50, του πλέον γνωστού, και κατά πάσα πιθανότητα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, Esoteric. Πρόκειται για ένα universal player το οποίο είναι συμβατό με SA-CD και DVD-Audio καθώς επίσης και με VCD/SVCD (πλήν των κλασικών CD/DVD Video βεβαίως), βασίζεται σε έναν "βαρύ" μηχανισμό ανάγνωσης οπτικών δίσκων της Teac (ο οποίος όμως δεν είναι ο NEO, όπως δεν ήταν και ο VRDS στην περίπτωση του DV-50) και ενσωματώνει ένα άκρως ενδιαφέρον πακέτο ψηφιακών τόσο στον τομέα του ήχου όσο και στον τομέα της εικόνας.
Οσον αφορά τον ήχο, έχουμε να κάνουμε με το πρώτο player της αγοράς το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει upsampling ενός σήματος PCM σε DSD (1-bit/64x) προσφέροντας μια ακόμη δυνατότητα πειραματισμού στον χρήστη. Αυτός, έχει στην διάθεσή του και τις επιλογές 8x και 32x (η πρώτη με φίλτρο FIR, και η δεύτερη με τον γνωστό συνδυασμό FIR/RDOT της Esoteric). Το player διαθέτει τόσο δικαναλική όσο και πολυκαναλική έξοδο, ώστε να υποστηρίζει όλους τους δίσκους.
Στον τομέα της εικόνας υπάρχει, φυσικά, scaler με το 14μπιτο dsp να βασίζεται σε τσιπ της Analog Devices και της Faroudja (με την τεχνολογία DCDi), καθώς επίσης και δυνατότητα 1080p (μέσω HDMI) η οποία υποστηρίζεται από το ABT1018 της Anchor Bay.
Εννοείται ότι το DV-60 είναι εξοπλισμένο με τα γνωστά καλούδια που έχουμε συνηθίσει στα Esoteric, όπως είναι η δικαναλική balanced έξοδος, η δυνατότητα χρονισμού από εξωτερικό clock μέσω βύσματος "Word Sync", η βαριά κατασκευή, κ.λπ, κ.λπ.
ΙΝFO: Audiovisual, τηλ.: 210-660.3113, 210-603.3060, web: http://www.teac-esoteric.de/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr