Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/03/2007


english abstract

ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΗΣ LOCATION SOUND!

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: Η DENON ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΝΕΟ MINI ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ....

AV BLOG 

SITE MAP


CX3: Super Mini από την Denon
19.03.2007
Η συνταγή έχει επιτύχει αρκετές φορές: Μικρά συστήματα τα οποία, όμως, δεν πέφτουν στην παγίδα της χαμηλής ποιότητας αλλά διατηρούν κάποιες audiophile αξίες έχουμε δει στο παρελθόν και από ό,τι φαίνεται η ύπαρξή τους έχει, τελικώς, κάποιο λόγο. Ενώ όλοι περιμένουμε το MCD908 της Philips (με τον λαμπάτο προενισχυτή), η Denon διαθέτει ήδη κάτι που είναι επίσης ενδιαφέρον. Το σύστημα CX3 είναι ένα πακέτο ραδιοενισχυτή, CD/SACD player και ηχείων το οποίο απευθύνεται στον απαιτητικό ακροατή που έχει -πάντως- πρόβλημα χώρου.
Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, έχουμε να κάνουμε με ένα καλοσχεδιασμένο, από την άποψη της αισθητικής σύστημα του οποίου τα ηχεία είναι φινιρισμένα με ξύλο κερασιάς και οι δύο συσκευές ακολουθούν την γνωστή οδό της λιτότητας και της "βαριάς" πρόσοψης. Ο ραδιοενισχυτής (DRA-CX3) αποδίδει 75W ανά κανάλι σε φορτία 8Ω, διαθέτει είσοδο phono (mm και mc!) ξεχωριστά τροφοδοτικά για τα στάδια προενίσχυσης και ισχύος και δυνατότητα σύνδεσης με iPod, ενώ το player είναι συμβατό με δίσκους CD και SACD, έχει προσεγμένο clocking και χρησιμοποιεί τεχνολογία AL24, έναν από τους πολλούς αλγόριθμους interpolation που κατά καιρούς έχει εμφανίσει η Denon. Οπως συμβαίνει και με τον ενισχυτή, το DCD-X3 χρησιμοποιεί ξεχωριστά τροφοδοτικά (για το ψηφιακό και το αναλογικό τμήμα), ενώ διαθέτει ψηφιακές εξόδους και μπορεί να προσπελάσει δίσκους CD-R/RW με αρχεία MP3 και WMA. Τα ηχεία που συνοδεύουν το σύστημα είναι δύο δρόμων bass reflex (τοποθετημένο στην πίσω πλευρά) με γούφερ  που έχει κώνο 130 χιλιοστών από ανθρακονήματα και τουίτερ μαλακού θόλου.
ΙΝFO: Κινοτεχνική, τηλ.: 210-960.1071-2, web: http://www.denon.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr