Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 22/05/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  CD/DVD PLAYER ΑΠΟ ΤΗΝ CYRUS...

AV BLOG 

SITE MAP


Discmaster 8.0: DVD player από την Cyrus
18/05/2007
H Cyrus, προφανώς, βασίζεται στην πολύ καλή φήμη της, ανάμεσα στους απανταχού audiophiles, ώστε να μπει σε μια ιδιαίτερα δύσκολη αγορά όπου το κόστος παίζει σημαντικό ρόλο και μπορεί να βρεί κανείς players με πενήντα (ή και λιγότερα) ευρώ. To χαρτί που φαίνεται να παίζει η εταιρία είναι αυτό της καλής συνδυασμένης απόδοσης, αφού το Discmaster 8.0 "ανεβαίνει" μέχρι τα 1080p στην εικόνα, μέσω της εξόδου HDMI αλλά παράλληλα χρησιμοποιεί ψηφιακά κυκλώματα audio δανεισμένα από τα γνωστά players της εταιρίας.
Το τρανσπόρτ είναι συμβατό με όλα τα συνήθη CD και DVD, μπορεί να διαβάσει δίσκους με αρχεία MP3 και WMA και η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή Dolby Digital (αλλά συμβατότητα με DTS δεν αναφέρεται ούτε μέσω της ψηφιακής εξόδου, η οποία πάντως ανεβαίνει μέχρι τα 96kHz).
Για τους παλαιότερους, το όνομα της Cyrus (από την εποχή ακόμη που ήταν μέρος της Mission) είναι συνδυασμένο με την δυνατότητα αναβάθμισης. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Discmaster 8.0, αφού, όταν το αποφασίσει, ο ιδιοκτήτης του μπορεί να αναβαθμίσει το ψηφιακό τμήμα audio με το άρθρωμα DAC QX το οποίο η Cyrus ισχυρίζεται ότι απογειώνει την ήδη υψηλή απόδοση του player.
Το Discmaster 8.0 αναμένεται να αποτελέσει τον κατάλληλο συνοδό για τον νέο επεξεργαστή AV Master 8.0 της εταιρίας ο οποίος θα προσφέρει αποκωδικοποίηση μέχρι 7.1 και θα ενσωματώνει ένα τελικό στάδιο τριών καναλιών.
ΙΝFO: web: http://www.cyrusaudio.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr