Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 01/05/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΕΙΩΝ 5.1 ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΖΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ CRYSTAL AUDIO...

AV BLOG 

SITE MAP


Σύστημα wireless ηχείων από την Crystal Audio
27/04/2007
Το ασύρματο σύστημα ηχείων Plasma Βlack gloss της Crystal Audio, με subwoofer πιστοποιημένο κατά THX Select, σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ώστε να ταιριάζει αισθητικά με τις επίπεδες τηλεοράσεις και ταυτόχρονα να επιτρέπει την δημιουργία ενός πολυκαναλικού συστήματος χωρίς πολλά καλώδια. Τo σύστημα των Plasma Βlack gloss συνοδεύεται από το ασύρματο σύστημα μετάδοσης /ενίσχυσης TR-100m/120W. Το συγκεκριμένο σύστημα αποτελείται από ένα στερεοφωνικό ενισχυτή με έξοδο 60 Watt ανά κανάλι ο οποίος επικοινωνεί με τον επεξεργαστή AV ασύρματα, απαλλάσσοντας τον χρήστη από την ανάγκη να χρησιμοποιήσει καλώδια για την σύνδεση των ηχείων surround. H μετάδοση γίνεται ψηφιακά με stream 16bit/48kHz στην περιοχή των 2.4GHz και με ελάχιστη χρονική καθυστέρηση η οποία δεν ξεπερνά τα 2mS, επίδοση η οποία, κατά την Crystal, είναι δέκα φορές καλύτερη άλλων ασύρματων τεχνολογιών.  Η ζεύξη μπορεί να γίνει σε τρια διαφορετικά κανάλια ώστε να αποφεύγεται η πιθανότητα παρεμβολών και η εμβέλειά της φθάνει τα 100 μέτρα (σε ανοικτό χώρο). Το TR-100m/120W έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Link Technology.
Το σύστημα plasma Black gloss αποτελείται από τέσσερα ηχεία-στήλες και ένα κεντρικό μικρών διαστάσεων. Οι μονάδες που χρησιμοποιούνται είναι woofer 3 ιντσών από αλουμίνιο και ένα tweeter θόλου αλουμινίου. Τα woofer και το tweeter διαθέτουν  προστασία και το πακέτο συμπληρώνεται από το subwoofer THX-SUB10t.
Η τιμή του είναι 799 ευρώ.
ΙΝFO: Crystal AudioVideo, τηλ.: 210-613.7100 web: http://www.crystalaudiovideo.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr