Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 22/05/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΝΕΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ MEDIA PLAYER ΑΠΟ ΤΗΝ COWON...

AV BLOG 

SITE MAP


D2: To νέο κορυφαίο media player της Cowon
19/05/2007
H Cowon έχει ήδη δώσει θετικά δείγματα γραφής με το A2, επομένως έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι και το επόμενο μοντέλο, το D2, θα είναι αναλόγως ενδιαφέρον. Από πλευράς τυπικών χαρακτηριστικών, πάντως, είναι:
Πρόκειται για μια συσκευή που θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα (μαύρο και λευκό) και σε δύο χωρητικότητες μνήμης flash, στα 2 και τα 4GB, ενώ επιπροσθέτως θα προσφέρει δυνατότητες επέκτασης μέχρι τα 12GB αφού διαθέτει θύρα για εξωτερικές κάρτες SD/SDHC/MMC/MMC. Η οθόνη είναι διαγωνίου 2.5 ιντσών με δυνατότητα απεικόνισης 16 εκατομυρίων χρωμάτων και ανάλυση 320x240 εικονοστοιχεία. Η εταιρία έχει δώσει έμφαση στους codecs και το D2 έχει την δυνατότητα να αναπαράγει (μεταξύ άλλων) και αρχεία βίντεο WMV9, MPEG4 τα συνήθη αρχεία ήχου MP3 και WMA καθώς επίσης και τα πιο esoteric FLAC (μη απωλεστικό) και Ogg Vorbis. Η προβολή του βίντεο μπορεί να φτάσει τα 30fps και όσον αφορά τον ήχο, το D2 διαθέτει γραφικό ισοσταθμιστή πέντε περιοχών καθώς και μία σειρά από αλγορίθμους βελτίωσης του σήματος (BBE, Mach3Bass και MP Enhance). Υπάρχει επίσης ενσωματωμένος δέκτης FM, έξοδος video για προβολή σε εξωτερική οθόνη και θύρα USB για την σύνδεση με τον έξω κόσμο. Ο χρήστης χειρίζεται την συσκευή μέσω της οθόνης (η οποία είναι ευαίσθητη στην αφή), χρησιμοποιώντας ένα νέο user interface με ημιδιαφανή εικονίδια που δεν κρύβουν τα τεκταινόμενα πίσω τους. Η αυτονομία της συσκευής είναι 52 ώρες (για χρήση ως audio player) και 10 ώρες (για χρήση ως video player) και η φόρτιση μπορεί να γίνει είτε με κλασικό φορτιστή είτε μέσω του USB.
ΙΝFO: web: http://www.cowonglobal.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr