Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 10/06/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: Ο ΝΕΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ AUDIO/VIDEO ΤΗΣ CLASSE...

AV BLOG 

SITE MAP


Classe SSP-800: Οι πρώτες πληροφορίες...
09/06/2008
O SSP-800 ανήκει στην σειρά Delta η οποία περιλαμβάνει ήδη τους SSP-300 και SSP-600. Βασίζεται σε DSP της Texas Instruments το οποίο πραγματοποιεί υπολογισμούς στα 64bit και διαθέτει 10 κανάλια, με τα δυο παραπάνω (σε σχέση με τα απαραίτητα 7.1) να μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως πρόσθετα κανάλια για υπογούφερ, είτε ως κυρίως για διενίσχυση των αντίστοιχων ηχείων, είτε, τέλος, ως κανάλια ήχου σε ένα στοιχειώδες multiroom σύστημα.
Ο επεξεργαστής διαθέτει τέσσερις εισόδους HDMI έκδοσης 1.3a και υποστηρίζει το νέο χρωματικό μοντέλο xvYCC (Deep Color στα 36bit) καθώς και ήχο υψηλής ανάλυσης. Στο σημείο αυτό, η Classe έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή της να υποστηρίξει αποκωδικοποίηση Dolby TrueHD και DTS HD Master με αναβάθμιση του DSP η οποία, όταν θα είναι διαθέσιμη θα προσφέρεται δωρεάν στους κατόχους του προενισχυτή. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, το βάρος έχει δοθεί στα ψηφιακά σήματα με αποτέλεσμα ο επεξεργαστής να έχει σχετικώς μικρό αριθμό αναλογικών εισόδων (μια balanced, μια single ended 7.1 και δύο single ended δικαναλικές) αλλά μεγάλη ευελιξία στις ψηφιακές εισόδους, περιλαμβάνοντας εκτός των HDMI, τέσσερις ομοαξονικές, τέσσερις Toslink και μια θύρα USB. Όλα τα κανάλια του επεξεργαστή υποστηρίζονται από ξεχωριστό παραμετρικό ισοσταθμιστή πέντε περιοχών ώστε να είναι δυνατή η προσαρμογή του SSP-800 στην ακουστική του χώρου. Η εταιρία υποστηρίζει ότι η manual προσέγγιση σε αυτού του είδους τις ρυθμίσεις είναι προτιμότερη από την αυτόματη που βασίζεται σε κάποιον αλγόριθμο.  Το user interface είναι το γνωστό της σειράς Delta, όπου χρησιμοποιήται μια οθόνη αφής. Η Classe φαίνεται να έχει σχεδιάσει μια συσκευή η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθαρά audiophile ρυθμούς καθώς, σύμφωνα πάντα με τις περιγραφές της, ο χρήστης μπορεί να παρακάμψει όλα τα στάδια μετατροπής και ελέγχου του αναλογικού σήματος, χρησιμοποιώντας τον SSP-800 ως “σκέτο” προενισχυτή (επιλογή η οποία δικαιώνεται και στα χαρτιά: Οι bypassed προδιαγραφές στην απόκριση συχνότητας, στην παραμόρφωση και στον θόρυβο εμφανίζονται αισθητά ανώτερες αυτών που επιτυγχάνονται με το DSP “εντός”.
ΙΝFO: Tηλεοπτική, τηλ.: 210-983.4900, web: http://www.classeaudio.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr