Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/03/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Ο BLACKWING TWO ΤΗΣ CINEVERSUM...

AV BLOG 

SITE MAP


Eφθασε ο BlackWing Two της σειράς CineVERSUM
16.03.2007
Ο BlackWing Two χρησιμοποιεί τρία πανελ D-ILA με διαγώνιο 0.7 της ίντσας (με απόκριση 4mS) και εγγενή ανάλυση 1920x1080, εξασφαλίζοντας έτσι ότι δεν θα υπάρχει φαινόμενο rainbow και χρησιμοποιεί τον πολύ υψηλό λόγο αντίθεσης που προσφέρει η συγκεκριμένη τεχνολογία (τυπικά 20.000:1 για το κάθε πανελ) για να "ανέβει" στην κορυφαία τιμή του 15.000:1, υποσχόμενος πολύ καλή απόδοση του μαύρου. Ο φακός του διαθέτει 16 στοιχεία, προσφέρει οπτικό ζουμ 2x και διαθέτει δυνατότητα κίνησης σε δύο άξονες (80% στον κατακόρυφο και 34% στον οριζόντιο) επιτρέποντας έτσι την εύκολη τοποθέτησή του ακόμη και αν ο χώρος δεν είναι ιδανικός. Η εικόνα που προβάλει μπορεί να έχει διαγώνιο από τις 50 μέχρι τις 250 ίντσες. To σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει ότι ο προβολέας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μεταφέρεται εύκολα (αν και ζωηρώς αμφιβάλλουμε αν μια τέτοια συσκευή θα μεταφέρεται ποτέ, στην πράξη) και το περίβλημά του που έχει σχεδιαστεί από το ατελιέ Pineau & Le Porcher απαιτεί μικρό χώρο (με ίχνος που ελάχιστα ξεπερνά τα 500x600 χιλιοστά). Oι Pineau & Le Porcher, πάντως έχουν σημαντική εμπειρία στον σχεδιασμό ηλεκτρονικών συσκευών έχοντας ήδη υπογράψει την αισθητική των προβολέων της Dreamvision και κάποιων ηχείων της Focal JM Lab.
Οπως θα περίμενε κανείς, ο BlackWing Two υποστηρίζει προβολές από πηγές των οποίων η ανάλυση κυμαίνεται από τα 480i μέχρι τα 1080p και ενσωματώνει τον επεξεργαστή VXP 9351 της Genum ο οποίος προσφέρει scaling (με υπολογισμούς στα 10bit), de-interlacing με inverse telecine καθώς και αλγορίθμους καταστολής τεχνουργημάτων. Από πλευράς εισόδων, πρσφέρονται δύο HDMI/HDCP, και οι κλασικές Component, Composite και S-Video.
Oι απαιτητικοί χρήστες μπορούν να αποκτήσουν και την έκδοση Pro η οποία εκτός του ότι προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εισόδων (ανάμεσά τους τέσσερεις HDMI, και RGBHV) χρησιμοποιεί την τεχνολογία επεξεργασίας VRS της Anchor Bay για να προσφέρει de-interlacing, δυνατότητα συγχρονισμού ήχου/εικόνας (Lipsyncing) και game modes για την χρήση παιχνιδομηχανών.
ΙΝFO: Οrpheus Audio, τηλ.; 210-522.1524, web: http://www.cineversum.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr