Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 04/01/2005


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: H ORPHEUS LABORATORIES ΚΑΙ Η ΘΡΥΛΙΚΗ CELLO ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...

AV BLOG 

SITE MAP


H Cello και η Orpheus Lab στην Ελλάδα

31.12.2004
Η Orpheus Laboratories αποτελεί τον κλάδο των consumer ηλεκτρονικών της Anagram μίας εταιρίας που ειδικεύεται στην ψηφιακή επεξεργασία σήματος τόσο σε επίπεδο hardware όσο και σε επίπεδο software. Το πρώτο προιόν της Orpheus ήταν ο dac "Οne" ο οποίος μπορούσε να δεχτεί σήματα μέχρι τα 96kHz και πραγματοποιούσε upsampling στα 192kHz/24bit με την βοήθεια του λογισμικού ATF 24/192 της Anagram.  Από το 2000 μέχρι σήμερα η σειρά προιόντων της Orpheus έχει επεκταθεί και περιλαμβάνει (εκτός του One) το CD Transport Zero D, το CD player Zero P, τoν πολυκαναλικό προενισχυτή Two, και τρείς ενισχυτές, τον Three M (μονοφωνικό), τον Three S (δικαναλικό) και τον ολοκληρωμένο Four.
Η Cello ξεκίνησε το 1985, δημιούργησε μερικές εξαιρετικές συσκευές, έπεσε στην αφάνεια και το 2003 αναδιαρθρώθηκε από τον Matthew James ο οποίος φέρεται να έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να επαναφέρει στην αγορά ανανεωμένες εκδόσεις θρυλικών συσκευών (όπως ο αρθρωτός προενισχυτής Αudio Suite του 1985!). Την στιγμή αυτή διατίθεται ο τελικός ενισχυτής Rhapsody (με διπολικούς ημιαγωγούς στο στάδιο ισχύος και απόδοση 2x200w/8Ω, 2x400w/4Ω και δυνατότητα γεφύρωσης) και ο προενισχυτής Encore Preamp v.5 με balanced πολυκαναλική είσοδο (για DA-CD και DVD-Audio players) και προενισχυτή phono. Και οι δύο εταιρίες (Cello και Orpheus Laboratories)εκπροσωπούνται στην ελληνική αγορά από την Location Sound.

ΙΝFO: Location Sound, τηλ.: 210-364.6154, web: http://www.orpheuslab.com/ , http://www.matthew-james.net/

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2004
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr