Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 10/07/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Ο AUDIOPHILE ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ SURROUND ΤΗΣ CARY...

AV BLOG 

SITE MAP


Cinema 11: Αudiophile επεξεργαστής από την Cary
09/07/2007
O Cinema 11 είναι ο επεξεργαστής ήχου της σειράς Cinema της Cary η οποία είχε ήδη ενδιαφέρουσα παρουσία στον χώρο με τον προηγούμενο Cinema 6. Πρόκειται για μια συσκευή που χειρίζεται μόνον σήματα audio και μπορεί να αποκωδικοποιήσει Dolby Digital, Dolby Digital EX, Dolby Pro Logic IIx, καθώς επίσης και DTS ES και ES Discrete, και NEO 96/24. Ο χρήστης έχει στην διάθεσή του επτά αναλογικές single ended εισόδους και επτά ψηφιακές (Toslink/ομοαξονικές) όπου μπορούν να συνδεθούν οι συμβατικές πηγές του συστήματος.
 Υπάρχει ακόμη και μία είσοδος (η One -όπως χαρακτηριστικά την ονομάζει η Cary) η οποία επιτρέπει την σύνδεση μιας πηγής, είτε αναλογικά είτε ψηφιακά μέσω balanced γραμμών (η Cary δεν αναφέρει αν η balanced ψηφιακή σύνδεση είναι AES/EBU ή απλώς balanced S/PDIF). Η είσοδος αυτή μαζί με την πολυκαναλική είσοδο 7.1 μπορεί να δρομολογηθεί εκτός των επεξεργαστών του ήχου surround για τις περιπτώσεις που ο χρήστης θέλει να πραγματοποιήσει audiophile ακροάσεις.
Ο Cinema 11 διαθέτει ενσωματωμένο ραδιοφωνικό δέκτη AM/FM, ρυθμίζεται αυτόματα μέσω μικροφώνου, διαθέτει έξοδο ακουστικών η οποία υποστηρίζεται από τον αλγόριθμο Dolby Headphone (για ακρόαση πολυκαναλικών πηγών), κλασικά ρυθμιστικά τονικότητας, bass management και μεταβλητό φίλτρο διέλευσης χαμηλών για το κανάλι LFE (40-140Hz).
ΙΝFO: Symphonic Emporium, τηλ.: 210-973.7040, web:  http://www.caryaudio.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr