Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/06/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:   H ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ 600 ΤΗΣ BOWERS & WILKINS....

AV BLOG 

SITE MAP


Nέα σειρά 600 από την B&W
22/06/2007
H παρουσίαση των νέων μοντέλων σηματοδοτεί την τέταρτη γενιά της σειράς 600, την οποία η B&W δείχνει να θεωρεί ως ένα από τα βασικά όπλα στην μάχη της αγοράς. Ενα από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της νέας σειράς είναι ότι μοιράζεται αρκετές τεχνολογίες με τα μεγάλα μοντέλα της σειράς 800. Το τουίτερ χρησιμοποιεί θόλο αλουμινίου, μαγνητικό σύστημα από νεοδύμιο και φόρτιση από σωλήνα μεταβλητής διατομής, όπως συμβαίνει με τα τουίτερ της σειράς Nautilus, στην θέση των μιντρέιντζ χρησιμοποιούνται μονάδες FST (Fixed Suspension Transducer -με την γνωστή αφρώδη ανάρτηση) και τα γούφερ χρησιμοποιούν κώνους από χαρτί και Kevlar οι οποίοι επκαλύπτονται από ένα λεπτό φύλλο αλουμινίου. Η κατασκευή του τουίτερ, επιτρέπει στην εταιρία να χρησιμοποιήσει ένα απλό φίλτρο πρώτης τάξης για τις υψηλές συχνότητες, ενώ και οι οπές ανάκλασης έχουν την γνωστή (από τις μεγαλύτερες σειρές) κατασκευή Flowport.
H σειρά περιλαμβάνει δύο ηχεία δαπέδου, το 683 και το 684, τριών και 2 1/2 δρόμων αντιστοίχως, δύο ηχεία βάσης, το 685 και το 686, με γούφερ από κεβλαρ, διαμέτρου 6.5 και 5 ιντσών αντιστοίχως, δύο κεντρικά, το HTM61 με μονάδα FST και το HTM62 με δύο γούφερ 5 ιντσών καθώς και τα περιφερειακά DS3 τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν και ως διπολικά. Η σειρά συμπληρώνεται από τρία ενεργά υπογούφερ με καμπίνες κλειστού τύπου και διακοπτικούς ενισχυτές τεχνολογίας ICEpower τα οποία χρησιμοποιούν μονάδες με κώνους από χαρτί και Kevlar (το κορυφαίο ASW10XP χρησιμοποιεί μονάδα με διπλό πηνίο φωνής και δύο ενισχυτές των 200W). Τα ενεργά φίλτρα που χρησιμοποιούνται είναι τέταρτης τάξης.
Για όσους θα ήθελαν να δημιουργήσουν πολυκαναλικά συστήματα βασισμένα σε ηχεία της σειράς 600, η Bowers & Wilkins προτείνει τρία συστήματα , το μικρό 685 Theatre βασισμένο σε ηχεία βάσης, το μεσαία 684 με τα μικρά μοντέλα δαπέδου στον ρόλο των κεντρικών ηχείων και το μεγάλο 683 Theatre που χρησιμοποιεί τα 683 στην θέση των κυρίως ηχείων, τα DS3 στην θέση των περιφερειακών, το μεγάλο ηχείο διαλόγων της σειράς καθώς και το μεγάλο υπογούφερ.
Ολα τα μοντέλα της σειράς 600 θα προσφέρονται σε τέσσερα φινιρίσματα.
ΙΝFO: Τηλεοπτική Α.Ε., τηλ.: 210-983.4900 web: http://www.bwspeakers.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr