Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/03/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Η BOSE ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΕΙΡΑ ΗΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ MULTIMEDIA...

AV BLOG 

SITE MAP


Συστήματα ήχου για multimedia από την Bose
09.03.2007
Για να είμαστε ειλικρινείς, ήταν απορίας άξιον, το γιατί τόσο καιρό η Bose δεν είχε μπεί στον χωρό των συστημάτων για υπολογιστή. Τώρα, το κενό στον κατάλογο της εταιρίας φαίνεται να καλύπτεται καθώς δημιουργήθηκε μια ειδική σειρά με την ονομασία Companion η οποία έχει σαν στόχο να φέρει την λογική της Bose στον χώρο των multimedia. 
Η νέα σειρά περιλαμβάνει μέχρι στιγμής τρία μοντέλα, το μεγάλο Companion 5, το μεσαίο Companion 3 και το μικρό Companion 2.
Oπως θα περίμενε κανείς το "5" είναι το πολυκαναλικό σύστημα της σειράς το οποίο ωστόσο χρησιμοποιιεί την τεχνολογία ΤrueSpace της εταιρίας ώστε να δημιουργεί ηχητικό πεδίο surround από δύο μόνο μικρά ηχεία (και ένα υπογούφερ). Η σύνδεση του συστήματος γίνεται μέσω θύρας USB και ο χρήστης έχει στην διάθεσή του ένα μικρό controller που το τοποθετεί στο γραφείο του για την ρύθμιση της στάθμης. Το controller αυτό προσφέρει επίσης έξοδο ακουσικών καθώς και μία βοηθητική είσοδο για άλλη πηγή.
Το Companion 3 είναι ένα σύστημα 2.1 το οποίο δέχεται δικαναλικά σήματα και βασίζεται επίσης στο TrueSpace για να προσφέρει "μεγάλη" στερεοφωνική εικόνα. Τέλος, το μικρότερο Companion 2 περιλαμβάνει δυο συμβατικά ηχεία, κατάλληλα να αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα σε ένα σύστημα πολυμέσων για απλές εφαρμογές.
ΙΝFO: Αudio Group Greece, τηλ.: 210-672.1200, web: http://www.bose.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr