Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 02/01/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: H BENQ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ 10Μ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 200 ΕΥΡΩ! ...

AV BLOG 

SITE MAP


BenQ DC-C1000: 10 Megapixels, κάτω από 200 ευρώ!
02.01.2007
Η εταιρία BSI, επίσημος διανομέας της BenQ στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την διάθεση της νέας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής BenQ DC-C1000, με ανάλυση 10 Megapixels και δυνατότητα λήψης video σε φορμά MPEG4 με ήχο. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, η BSI θέλοντας να κάνει το συγκεκριμένο μοντέλο προσιτό στον καθένα, θα το προσφέρει σε πολύ ανταγωνιστική τιμή, θέτοντας έτσι νέα όρια στην κατηγορία, καθώς η C1000 θα είναι η πρώτη μηχανή 10 Megapixel και λιανική τιμή κάτω από τα 200 ευρώ,  συμπεριλαμβανόμενου του ΦΠΑ!
Από πλευρά δυνατοτήτων, η C1000 διαθέτει οπτικό zoom 3x και αυτόματη εστίαση,  οθόνη 2.4 ιντσών τεχνολογίας LTPS, (κατά τον κατασκευαστή προσφέρει διπλάσια ευκρίνεια και 50% μικρότερη κατανάλωση ρεύματος σε σχέση με τις κοινές οθόνες TFT) και προσφέρει modes για πλήρως χειροκίνητη λειτουργία καθώς επίσης και για λήψεις με προτεραιότητα διαφράγματος ή ταχύτητας. Οι φωτογραφίες (με μέγιστη ανάλυση 3648x2736) μπορούν να αποθηκευτούν στην ενσωματωμένη μνήμη των 24MB αλλά -επειδή θα ανακαλύψετε ότι αυτή είναι πολύ μικρή για τέτοιου επιπέδου αναλύσεις- η μηχανή είναι συμβατή και με κάρτες SD. Η DC-C1000 προσφέρει επίσης ρυθμίσεις ISO (για την ευαισθησία), ισορροπίας του λευκού, έκθεσης και τρόπου της φωτομέτρησης. Η μεταφορά των αρχείων μπορεί να γίνει μέσω USB 2.0, ενώ υπάρχει και έξοδος AV.
ΙΝFO: B.S.I., τηλ.: 210-651.1826, web: http://www.benq-eu.com, http://www.bsi.gr
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr