Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 01/07/2008


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  Ο ΙΣΟΣΤΑΘΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ AUDUSSEY ΚΑΙ ΣΕ BALANCED ΕΚΔΟΣΗ...

AV BLOG 

SITE MAP


To MultEQ της Audyssey σε balanced έκδοση
11/06/2008
To Sound Equalizer της Audyssey είναι μια stand-alone συσκευή η οποία τρέχει τον αλγόριθμο MultEQ της εταιρίας. To MultEQ επιτρέπει την διόρθωση των ακουστικών χαρακτηριστικών του χώρου πραγματοποιώντας μετρήσεις σε πολλές θέσεις και εξασφαλίζοντας “διορθωμένα” αποτελέσματα για μια ευρεία περιοχή. Η τελευταία έκδοσή του περιλαμβάνει αξιολόγηση όχι μόνο των χαρακτηριστικών απόκρισης αλλά και φάσης, έτσι ώστε να είναι δυνατή η βέλτιστη λειτουργία του σε συστήματα με δορυφόρους και υπογούφερ (όπως είναι οι περισσότερες εγκαταστάσεις οικιακού κινηματογράφου. H συσκευή μπορεί να συνεργαστεί με το λογισμικό MultiEQ Pro, το οποίο επιτρέπει στον εγκαταστάτη να πραγματοποιήσει μέχρι 32 διαφορετικές μετρήσεις και να υπολογίσει την ισοστάθμιση, ενώ η πολιτική της εταιρίας προβλέπει και την έκδοση ενός πιστοποιητικού το οποίο αποδεικνύει τις διορθώσεις που έχουν γίνει στο σύστημα.
Η τελευταία έκδοση του Soun Equalizer περιλαμβάνει οκτώ κανάλια με δυνατότητα balanced σύνδεσης, των οποίων είναι δυνατή η ομαδοποίηση, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ισοστάθμισης και διαφορετικών συστημάτων (για παράδειγμα ενός 5.1 και ενός 2.0 σε διαφορετικό χώρο. Η τιμή της συσκευής στην αγορά των ΗΠΑ είναι 5.000 δολλάρια.
ΙΝFO: web: http://www.audyssey.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr