Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/02/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ARCAM SOLO MOVIE 5.1 ...

AV BLOG 

SITE MAP


Ερχεται το Solo Movie 5.1
12.02.2007
Για πολλούς -και μέσα στην ίδια την Arcam- το Solo υπήρξε ένα ενδιαφέρον πείραμα: Χρησιμοποιώντας την φήμη που απέκτησε ύστερα από χρόνια συνεπούς παρουσίας στον χώρο των audiophile κατασκευαστών, η βρετανική εταιρία παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα (δηλαδή πηγή, δέκτη και ενισχυτή σε ένα περίβλημα) σαφώς προσανατολισμένο σε μια νέα γενιά ακροατών.  Αν πιστέψουμε τις δηλώσεις των ανθρώπων της εταιρίας, το πείραμα πέτυχε και το Solo κατάφερε να κερδίσει το κοινό του (η ανησυχία όλων δεν ήταν, βεβαίως, αν θα ήταν μια καλή συσκευή, αν δεν ήταν θα επρόκειτο περί αυτοκτονίας, αλλα το κατά πόσον θα κατάφερνε να συγκινήσει το κοινό που αποτελούσε τον στόχο της).
Το Solo Movie 5.1 το οποίο ανακοινώθηκε επισήμως και αναμένεται προς το τέλος Μαρτίου είναι το επόμενο λογικό βήμα στο πείραμα "Solo". Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα AV το οποίο περιλαμβάνει τα πάντα εκτός από τα ηχεία και απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν ένα πολυκαναλικό σύστημα ικανό να υποστηρίξει προβολές υψηλής ευκρίνειας.
Το Solo Movie 5.1 διαθέτει οδηγό οπτικών δίσκων συμβατό με CD, DVD, DVD Audio και SACD, επεξεργαστή βίντεο με δυνατότητα δρομολόγησης σημάτων HDMI (2 είσοδοι σε 1 έξοδο) και ενσωματωμένο scaler που επιτρέπει στην ανάλυση να ανέβει μέχρι τα 720p/1080i, καθώς και έναν πλήρη ραδιοενισχυτή 5.1, με δυνατότητα λήψης FM και DAB, σύνδεσης και ελέγχου iPod (μέσω των ειδικών interfaces της Arcam) και ισχύ 5x50Wrms. Το πακέτο συμπληρώνεται από το απαραίτητο ρολόι-ξυπνητήρι το οποίο μπορεί να ενεργοποιήσει οποιαδήποτε πηγή την επιλεγμένη ώρα καθώς και από ένα προγραμματιζόμενο τηλεχειριστήριο.
Η αισθητική του Solo Movie 5.1 είναι παρόμοια με αυτήν του Solo, με τις καθαρές γραμμές της Arcam, την χαρακτηριστικά καμπυλωμένη πρόσοψη και την μεγάλη οθόνη στο κέντρο της συσκευής.
ΙΝFO: ΕΤΥΤ, τηλ.: 210-674.1363, web: http://www.arcam.co.uk/http://www.etyt.gr
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr