Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/07/2008


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: STELLO 100 - Η ΜΙΚΡΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ APRIL MUSIC...

AV BLOG 

SITE MAP


Σειρά 100 από την April Music
07/07/2008
Η σειρά Stello 100 της April Music περιλαμβάνει ένα CD transport, έναν μετατροπέα D/A, έναν προενισχυτή/ενισχυτή ακουστικών και έναν τελικό ενισχυτή. Όλες οι συσκευές έχουν μικρό πλάτος (212mm) ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν σε περιορισμένους χώρους δημιουργώντας έτσι ένα ενδιαφέρον concept. Το transport CDT 100 είναι συμβατό με CD, CD-R/RW και βασίζεται σε έναν top loading μηχανισμό. Προσφέρει τρεις ψηφιακές εξόδους απομονωμένες μέσω μετασχηματιστών και επιπροσθέτως μπορεί να συνδεθεί μέσω θύρας I2S, μια μέθοδος σύνδεσης η οποία μεταφέρει ξεχωριστά τα δεδομένα και τα σήματα χρονισμού. O μετατροπέας DA100 διαθέτει τέσσερις ψηφιακές εισόδους ανάμεσα στις οποίες και μια μέσω θύρας USB και διαθέτει ενσωματωμένο upsampler 192kHz/24bit ενώ κυκλοφορεί και σε έκδοση “Signature” η οποία περιλαμβάνει ποιοτικά υλικά (αντιστάσεις μεταλλικού φιλμ, πυκνωτές πολυπροπυλενίου και βύσματα της Cardas) καθώς επίσης και είσοδο I2S για σύνδεση με το CDT100.
O προενισχυτής HP100, διαθέτει δύο εισόδους στάθμης line και ενσωματώνει έναν ενισχυτή ακουστικών σε τάξη Α (push-pull), προσφέρει δυνατότητα ρύθμισης του κέρδους και χρησιμοποιεί ένα Blue Velvet της Alps για την ρύθμιση της στάθμης. Τέλος, η σειρά συμπληρώνεται από έναν ανάλογο τελικό ενισχυτή, με κωδικό S100 o οποίο μπορεί να αποδώσει 50W/8Ω ανά κανάλι. Το κόστος κάθε συσκευής βρίσκεται κάτω από το ψυχολογικό όριο των 1000 δολαρίων (στην αγορά των ΗΠΑ).
ΙΝFO: Exclusive Audio, τηλ.: 210-823.6225, web: http://www.aprilmusic.com
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr