Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/05/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΤΑ MP3 PLAYERS ΤΗΣ APACER ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΌ ΤΗΝ BSI...

AV BLOG 

SITE MAP


Η Apacer στην ελληνική αγορά από την BSI
15/05/2007
Εγκαινιάζοντας την νέα της συνεργασία με την Apacer, η οποία ειδικεύεται σε προϊόντα Flash Memory, η εταιρία BSI παρουσίασε την πλήρη γκάμα των νέων μοντέλων Apacer MP3 players. Η γκάμα αποτελείται από τρεις βασικές σειρές, με τα μοντέλα από την κάθε σειρά να είναι διαθέσιμα σε διάφορες χωρητικότητες. Η σειρά Audio Steno AU231 είναι σχεδιασμένη με τρόπο που να είναι εύκολος ο χειρισμός με το ένα χέρι. Οι συσκευές της σειράς διαθέτουν φωτιζόμενη οθόνη LCD καθώς και equalizer 5 περιοχών. Διαθέτουν επίσης υποδοχή για κάρτα μνήμης SD/MMC ώστε ο χρήστης να μπορεί να επεκτείνει την υπάρχουσα μνήμη, φτάνοντας έως και τα 3GB συνολικά (χώρος που επαρκεί για περίπου 750 τραγούδια), χωρίς να δεσμεύεται από την ενσωματωμένη μνήμη. Παράλληλα, μπορεί να τις χρησιμοποιήσει και σαν SD/MMC card readers.
Η σειρά  AU524 διαθέτει και πάλι την υποδοχή για επέκταση της μνήμης, αλλά για να περιοριστούν οι διαστάσεις, οι συσκευές δέχονται τις μικρότερες σε όγκο κάρτες τύπου microSD. Οι οθόνες που χρησιμοποιούνται είναι έγχρωμες OLED ενώ όλα τα μοντέλα είναι επαναφορτιζόμενα και διαθέτουν δέκτη FM με δυνατότητα εγγραφής. Διαθέτουν επίσης εξόδους για δύο σετ ακουστικών. Τέλος, η κορυφαία σειρά AU822, εκτός από την αναπαραγωγή MP3, επιτρέπει και την αναπαραγωγή video μέσω της έγχρωμης οθόνης LCD 1.5 ιντσών που διαθέτει. Παράλληλα, υπάρχει και δέκτης  FM με δυνατότητα εγγραφής, ενώ η τροφοδοσία γίνεται με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου.
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίου τύπου οι τιμές για τα MP3 players της Apacer ξακινούν από τα 27 ευρώ, για το AU231 του 1GB.
ΙΝFO: BSI, τηλ.: 210-651.1826, web: http://www.bsi.gr, http://emea.apacer.com/eu/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr