Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 27/02/2007


english abstract

ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΗΣ LOCATION SOUND!

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: .Η ANCIENT AUDIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...

AV BLOG 

SITE MAP


H Ancient Audio στην Ελληνική αγορά
23.02.2007
Η Mythos Audio ανακοίνωσε την αποκλειστική διάθεση για την Ελλάδα των προιόντων της Πολωνικής Ancient Audio για την οποία είχαμε μιλήσει για πρώτη φορά πριν μερικούς μήνες, με την ευκαιρία της παρουσίασης του cd player Lektor Prime. Με έδρα την Κρακοβία, η εταιρία εδώ και χρόνια ειδικεύεται στην κατασκεύη λαμπάτων ενισχυτικών και cd players. Κύριο γνώρισμα των συσκευών της Ancient είναι το φiνίρισμα από γρανίτη και η λιτή γραμμή στην σχεδίαση.
Η σειρά προιόντων της εταιρίας περιλαμβάνει τρία CD players, το "μικρό" Lektor IV με βάση από γρανίτη ή ξύλο, λαμπάτο στάδιο εξόδου, βηματικό εξασθενητή στάθμης (στο αναλογικό πεδίο) και ένα ζευγάρι βοηθητικών αναλογικών εισόδων (προφανώς για να μπορεί ο χρήστης να εκμεταλλευθει το λαμπάτο στάδιο και για άλλες πηγές), το νεότερο "μεσαίο" Lektor Prime με βάση από σάντουιτς γρανίτη και αποσβεστικού υλικού και το κορυφαίο Lektor Grand, μια συσκευή με ξεχωριστό τρανσπόρτ και δύο mono DACs η οποία χρησιμοποιεί κύκλωμα χρονισμού της Tent Labs για πολύ χαμηλό jitter, αναλογικό στάδιο με λάμπες και φίλτρα πρώτης τάξης στην έξοδο των μετατροπέων. Η σύνδεση του τρανσπόρτ με τα εξωτερικά DACs γίνεται μέσω γραμμής I2S. Kαι τα τρία players χρησιμοποιούν μηχανισμό Philips CD-Pro2.
Aπό πλευράς ενισχυτικών, η Ancient διαθέτει δύο μοντέλα, τον ολοκληρωμένο Integra με στάδιο εξόδου single ended και λυχνίες 300B, ο οποίος μάλιστα προσφέρεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις με βάση από γρανίτη ή ξύλο, καθώς επίσης και τους μονομπλοκ Silver Grand Mono με στάδια εξόδου single ended που χρησιμοποιούν δύο 300B παράλληλα καθώς επίσης και εξωτερικά τροφοδοτικά.

ΙΝFO: Mythos Audio, τηλ.: 2310-457.010, web: http://www.mythosaudio.gr/, http://www.ancient.com.pl
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr