Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 24/04/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ PROMOUNT ΑΠΟ ΤΗΝ ADTS...

AV BLOG 

SITE MAP


Συστήματα ανάρτησης προβολέων ProMount
19.04.2007
H ADTS ανακοίνωσε την διάθεση στην ελληνική αγορά μιας σειράς συστημάτων ανάρτησης προβολέων κατάλληλα για μια ευρεία γκάμα συσκευών και εφαρμογών. Από τα προιόντα που είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμα, μεγαλύτερο ενδιαφέρον δείχνει να έχει το ProMount, ένα τηλεσκοπικό σύστημα ανάρτησης κατάλληλο για χρήση με προβολείς που έχουν τέσσερα σημεία στήριξης και ζυγίζουν μέχρι 20 κιλά. Το ProMount έχει ιστό του οποίου το μήκος ρυθμίζεται από τα 20 μέχρι τα 30 εκατοστά και προαιρετικά μπορεί να συνοδεύεται από ιστούς με μήκη από 50 εκατοστά μέχρι 2 μέτρα ή και ακόμη μεγαλύτερα, κατόπιν παραγγελίας.
Η άρθρωση του συστήματος επιτρέπει την περιστροφή του προβολέα κατά 360 μοίρες στο οριζόντιο επίπεδο και μπορεί να προσφέρει κλίσεις μέχρι 20 μοίρες στο κατακόρυφο. Η τιμή του ProMount είναι 50 ευρώ.
Στην ίδια σειρά προιόντων υπάρχει ακόμη το SimpleMount ένα σύστημα ανάρτησης κατάλληλο για προβολικά συστήματα με βάρος μέχρι 10 κιλά και τρία σημεία στήριξης, το οποίο διαθέτει δύο ιστούς, 8 και 15 εκατοστών (εναλλακτικά διατίθεται με ιστούς μήκους 35 και 60 εκατοστών) και επιτρέπει την περιστροφή κατά 360 μοίρες στο οριζόντιο επίπεδο και την κλίση κατά 15 μοίρες στο κατακόρυφο, καθώς επίσης και το AluMount για προβολείς με τέσσερα σημεία στήριξης και βάρος μέχρι 15 κιλά που απευθύνεται κυρίως στην αγορά των προβολικών multimedia/παρουσιάσεων.
ΙΝFO: ADTS, τηλ.: 210-612.5030,  web: http://www.adts.gr/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr