Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 24/06/2008


english abstract

High Fidelity Magazine

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ: Η ACOUSTIC SOLID ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TRULIFE AUDIO...

AV BLOG 

SITE MAP


Τα πλατό της Acoustic Solid από την Trulife Audio
11/06/2008
Η Acoustic Solid ανήκει στις εταιρίες εκείνες που ειδικεύονται στα αναλογικά συστήματα και μάλιστα κατασκευάζουν τα περισσότερα τμήματα οι ίδιες ώστε να ελέγχουν τόσο τον σχεδιασμό όσο και την ποιότητα. Ο Γερμανός κατασκευαστής, με έδρα το κρατίδιο της Βάδης-Βιρτεμβέργης μπήκε στον χώρο του βινυλίου με το Solid One, ένα σύστημα χωρίς ανάρτηση, με πλατό από αλουμίνιο, σύγχρονο, εξωτερικά τοποθετημένο, κινητήρα και δυνατότητα τοποθέτησης τριών βραχιόνων. Αυτή η σχεδιαστική άποψη διατηρήθηκε μέχρι σήμερα σε ολόκληρη την σειρά της εταιρίας η οποία απαρτίζεται πλέον από δώδεκα μοντέλα με κορυφαίο το Royal και φθηνότερη επιλογή το “μικρό” Transparent. Όλα τα προϊόντα της Acoustic Solid χρησιμοποιούν πλατό από μασίφ αλουμίνιο, οδήγηση μέσω νήματος και σύγχρονου κινητήρα και δεν διαθέτουν ανάρτηση. Η Acoustic Solid παρουσίασε, επίσης, ένα νέο έδρανο, στο οποίο ο άξονας διαθέτει μια επίστρωση από συνθετικό υλικό, επιλογή η οποία κατά την εταιρία μειώνει τις ανοχές και τις τριβές και βελτιώνει την ποιότητα περιστροφής.
Το κορυφαίο Royal είναι μια ογκώδης κατασκευή 50 κιλών με πλατό ύψους 70 χιλιοστών και βάση από αλουμίνιο. Το υλικό αυτό χρησιμοποιήται στις βάσεις των έξι μεγαλύτερων μοντέλων και ως επιλογή αλλάζει στο Round, το οποίο χρησιμοποιεί βάση από κάποιο συνθετικό υλικό, στα τέσσερα μοντέλα Wood (όπου χρησιμοποιούνται ξύλινες βάσεις) και στο Transparent το οποίο χρησιμοποιεί ακρυλικό. Όλα τα πλατό συνοδεύονται από τον γνωστό RB300 της Rega ο οποίος μάλιστα αναβαθμίζεται από την Acoustic Solid σε κάποια σημεία του, αλλά προσφέρεται δυνατότητα και άλλων arm boards για όποιον θα ήθελε να χρησιμοποιήσει άλλο βραχίονα. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που έφθασε στα χέρια μας, οι τιμές είναι λογικές και ξεκινούν για ένα πλήρες σύστημα από τα 1600 ευρώ (περιλαμβάνοντας και κεφαλή). H Acoustic Solid αντιπροσωπεύεται στην Ελληνική αγορά από την Trulife Audio.
ΙΝFO: Trulife Audio, τηλ.: 210-644.3911, web: http://www.trulifeaudio.com/, http://www.acoustic-solid.de/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2008
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr