Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/01/2007


english abstract

Πρωτοσέλιδο Aρχείο Νέων Αρθρα Τεχνολογία HowTo Δίσκοι Αναφοράς Links Contact About

LOCATION BAR►ΝΕΑ:  ΜΙΚΡΟ ΠΛΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ACOUSTIC SIGNATURE...

AV BLOG 

SITE MAP


Manfred από την Acoustic Signature
16.01.2007
To Μanfred είναι μια απλή, σχετικά, κατασκευή με τρία σημεία στήριξης και βάση από MDF πάχους 38 χιλιοστών. Το φινίρισμα μπορεί να επιλέξει ο χρήστης από μία γκάμα που προσφέρει η εταιρία, ενώ το πλατό έχει ενσωματωμένη απόσβεση, βάρος πάνω από 4 κιλά και έδρανο με σημείο επαφής από Tidorfolon, ένα σύνθετο υλικό του οποίου τα συστατικά είναι το βανάδιο, ο σίδηρος το τεφλόν και το τιτάνιο. Το ενδιαφέρον με το Tidorfolon είναι ότι δεν χρειάζεται λιπαντικό με αποτέλεσμα το Manfred να μην απαιτεί περιοδική συντήρηση και να πωλείται με εγγύηση δέκα ετών όσον αφορά το έδρανο.
Ο οδήγηση του πλατό γίνεται μέσω ιμάντα στην περιφέρειά του, από έναν σύγχρονο κινητήρα ο οποίος ελέγχεται από το τροφοδοτικό Alpha της εταιρίας. Στην πράξη, το Alpha είναι ένας ταλαντωτής ο οποίος εξασφαλίζει μεγάλη ακρίβεια στην περιστροφή (στις 33 και 45 στροφές) ελαχιστοποιώντας τα προβλήματα που έχουν οι σύγχρονοι κινητήρες των οποίων η τροφοδοσία απ' ευθείας από το δίκτυο συχνά έχει αυξημένο θόρυβο. Στο "πακέτο" του Manfred περιλαμβάνεται και ένας βραχίονας ο οποίος μπορεί να είναι είτε ο AS 250 είτε ο AS 300 της εταιρίας, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν, επίσης, και βραχίονες της SME και του Kuzma.
ΙΝFO: web: http://www.acoustic-signature.com/
Συζητείστε το στα forums του avmentor...                                                    

ΚΟΡΥΦΗ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ...►

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...►


Πρωτοσέλιδο | Αρχείο Νέων | Αρθρα | Τεχνολογία | HowTo | Δίσκοι | Links | Contact | Αbout


©Δημήτρης Σταματάκος/Ακραίες Εκδόσεις 2007
Σχετικά με το avmentor.gr (προβλήματα, παρατηρήσεις κ.λπ): webmaster@avmentor.gr Eπαφή με την σύνταξη (ύλη, σχόλια, ερωτήσεις κ.λπ): contact@avmentor.gr